Air Telecom rozdává do konce února u vybraných GSM tarifů volné minuty zdarma

22.02.2014 19:41

Mobilní operátor Air Telecom a. s. rozdává novým zákazníkům do konce února u dvou ze svých GSM tarifů volné minuty zdarma navíc. K tarifu AIR Mini dostanou zákazníci 10 volných minut volání do všech sítí zdarma, u tarifu AIR Relax potom 20 minut. Díky ceně 1,50 Kč za minutu volání, stejně jako za poslání jedné SMS, patří tarify Air Telecom k cenově nejvýhodnějším na českém trhu.

Air Telecom rozdává do konce února u vybraných GSM tarifů volné minuty zdarma
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Do konce února mají možnost noví zákazníci Air Telecom získat u vybraných GSM tarifů zdarma až 20 volných minut volání do všech sítí navíc.

Dalších 10 volných minut u tarifu AIR Mini

K GSM tarifu Air Mini, který zahrnuje 100 volných minut do ostatních sítí a 100 volných minut a SMS v síti AIR dostanou noví zákazníci zdarma dalších 10 minut volání do všech sítí. Tarif nabízí Air Telecom za 169 Kč měsíčně.

Dalších 20 volných minut u tarifu AIR Relax

V rámci tarifu AIR Relax, zahrnujícího 200 volných minut volání do ostatních sítí a 100 volných minut a SMS v síti AIR, získají zákazníci Air Telecomu dalších 20 volných minut do všech sítí. Tarif AIR Relax je v nabídce za měsíční poplatek 269 Kč.

Cena za SMS a minutu hovoru 1,50 Kč

Za minutu hovoru, stejně jako za poslání SMS, účtuje Air Telecom 1,50 Kč, což je jedna z nejnižších sazeb na českém trhu. GSM SIM kartu pak zákazník obdrží za 1 Kč.

Data do mobilu 50 MB až 550 MB

Datové balíčky lze libovolně dokoupit dle individuálních zákaznických požadavků v rámci doplňkových služeb již od 49 Kč.

Speciální akce pro nové zákazníky je platná do konce února při uzavření smlouvy se závazkem.

Více informací naleznete na http://www.airtelecom.cz/cs/osobni/volani/mobilni-telefon-sit-air nebo http://www.ufon.cz/cs/osobni/volani/mobilni-telefon-sit-air .

O mobilním operátorovi Air Telecom

Společnost Air Telecom, a. s., je od podzimu 2012 vlastníkem a provozovatelem mobilní sítě U:fon, stala se tak čtvrtým mobilním operátorem na českém trhu. S koupí sítě U:fon v roce 2012 získal mobilní operátor Air Telecom také významné telekomunikační know-how, zkušenosti z trhu i zákaznickou bázi.

V roce 2013 se stal poskytovatelem služeb v síti s nejběžnějším standardem GSM. Air Telecom v tomto roce rovněž posílil své obchodní zázemí na centrální i regionální úrovni a dále rozvíjí portfolio svých telekomunikačních služeb v sítích standardu CDMA a GSM.

Air Telecom je rovněž od listopadu 2013 řádným členem Asociace provozovatelů mobilních sítí, jejíž činností je vytváření optimálních podmínek pro rozvoj veřejných mobilních telekomunikačních sítí a poskytování veřejných mobilních telekomunikačních služeb v České republice.

Více na http://www.airtelecom.cz .

O mobilní síti U:fon

Mobilní síť U:fon již od roku 2007 nabízí rychlý a cenově dostupný mobilní internet, bezdrátovou pevnou linku a digitální vysílačky. Od června 2008 mohou zákazníci v této síti rovněž využívat mobilní hlasové služby. V roce 2010 pak poskytla síť U:fon jako první v ČR své zázemí novým virtuálním mobilním operátorům.

Provozovatel sítě U:fon, společnost Air Telecom poskytuje své datové služby prostřednictvím technologií CDMA 2000 a EVDO revize A, jež je datovou sítí 3. generace plně srovnatelnou s UMTS/HSDPA. Předností této technologie je zejména zajištění celoplošného pokrytí i mimo velká města. Více na stránkách http://www.ufon.cz .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …