Air Telecom rozdává do konce února u vybraných GSM tarifů volné minuty zdarma

22.02.2014 19:41 | Zprávy

Mobilní operátor Air Telecom a. s. rozdává novým zákazníkům do konce února u dvou ze svých GSM tarifů volné minuty zdarma navíc. K tarifu AIR Mini dostanou zákazníci 10 volných minut volání do všech sítí zdarma, u tarifu AIR Relax potom 20 minut. Díky ceně 1,50 Kč za minutu volání, stejně jako za poslání jedné SMS, patří tarify Air Telecom k cenově nejvýhodnějším na českém trhu.

Air Telecom rozdává do konce února u vybraných GSM tarifů volné minuty zdarma
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Do konce února mají možnost noví zákazníci Air Telecom získat u vybraných GSM tarifů zdarma až 20 volných minut volání do všech sítí navíc.

Dalších 10 volných minut u tarifu AIR Mini

K GSM tarifu Air Mini, který zahrnuje 100 volných minut do ostatních sítí a 100 volných minut a SMS v síti AIR dostanou noví zákazníci zdarma dalších 10 minut volání do všech sítí. Tarif nabízí Air Telecom za 169 Kč měsíčně.

Dalších 20 volných minut u tarifu AIR Relax

V rámci tarifu AIR Relax, zahrnujícího 200 volných minut volání do ostatních sítí a 100 volných minut a SMS v síti AIR, získají zákazníci Air Telecomu dalších 20 volných minut do všech sítí. Tarif AIR Relax je v nabídce za měsíční poplatek 269 Kč.

Cena za SMS a minutu hovoru 1,50 Kč

Za minutu hovoru, stejně jako za poslání SMS, účtuje Air Telecom 1,50 Kč, což je jedna z nejnižších sazeb na českém trhu. GSM SIM kartu pak zákazník obdrží za 1 Kč.

Data do mobilu 50 MB až 550 MB

Datové balíčky lze libovolně dokoupit dle individuálních zákaznických požadavků v rámci doplňkových služeb již od 49 Kč.

Speciální akce pro nové zákazníky je platná do konce února při uzavření smlouvy se závazkem.

Více informací naleznete na http://www.airtelecom.cz/cs/osobni/volani/mobilni-telefon-sit-air nebo http://www.ufon.cz/cs/osobni/volani/mobilni-telefon-sit-air .

O mobilním operátorovi Air Telecom

Společnost Air Telecom, a. s., je od podzimu 2012 vlastníkem a provozovatelem mobilní sítě U:fon, stala se tak čtvrtým mobilním operátorem na českém trhu. S koupí sítě U:fon v roce 2012 získal mobilní operátor Air Telecom také významné telekomunikační know-how, zkušenosti z trhu i zákaznickou bázi.

V roce 2013 se stal poskytovatelem služeb v síti s nejběžnějším standardem GSM. Air Telecom v tomto roce rovněž posílil své obchodní zázemí na centrální i regionální úrovni a dále rozvíjí portfolio svých telekomunikačních služeb v sítích standardu CDMA a GSM.

Air Telecom je rovněž od listopadu 2013 řádným členem Asociace provozovatelů mobilních sítí, jejíž činností je vytváření optimálních podmínek pro rozvoj veřejných mobilních telekomunikačních sítí a poskytování veřejných mobilních telekomunikačních služeb v České republice.

Více na http://www.airtelecom.cz .

O mobilní síti U:fon

Mobilní síť U:fon již od roku 2007 nabízí rychlý a cenově dostupný mobilní internet, bezdrátovou pevnou linku a digitální vysílačky. Od června 2008 mohou zákazníci v této síti rovněž využívat mobilní hlasové služby. V roce 2010 pak poskytla síť U:fon jako první v ČR své zázemí novým virtuálním mobilním operátorům.

Provozovatel sítě U:fon, společnost Air Telecom poskytuje své datové služby prostřednictvím technologií CDMA 2000 a EVDO revize A, jež je datovou sítí 3. generace plně srovnatelnou s UMTS/HSDPA. Předností této technologie je zejména zajištění celoplošného pokrytí i mimo velká města. Více na stránkách http://www.ufon.cz .

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…