Allianz, která už 100 let pojišťuje hollywodské filmy, letos pojistila i Karlovarský filmový festival

04.07.2014 10:37

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech bude letos pojištěný. Auta, řidiči, pronajaté nemovitosti i filmy kryje speciální pojištění od Allianz.

Allianz, která už 100 let pojišťuje hollywodské filmy, letos pojistila i Karlovarský filmový festival
Foto: Allianz
Popisek: Allianz

Pojišťovací gigant je ve světě filmu jako doma, vždyť jeho americká dceřiná společnost už více než sto let pojišťuje produkty hollywodské kinematrografie. Skrytá nebezpečí však neohrožují jen samotné natáčení, bez rizik se neobejde ani průběh filmového festivalu. Jeho organizátoři se proto obrátili na Allianz pojišťovnu, která se tak stala prvním oficiálním pojistitelem této prestižní kulturní akce. Na festivalu je pojištěno téměř „vše“, od odpovědnosti řidičů oficiálních festivalových vozidel, přes pojištění majetku a elektroniky až po potenciální škody na pronajatých nemovitostech. Největší pozornost ale byla samozřejmě věnována pojištění filmů pro případ jejich poškození, ztráty či odcizení.

Stranou nezůstala ani speciální festivalová flotila. V Mnichově, kde má svoji světovou centrálu Allianz, je rovněž sídlo koncernu BMW. A právě 130 vozidel této značky bude přepravovat festivalové hosty. Konkrétně půjde o modely od trojkové po sedmičkovou řadu. Chybět však nebude ani nadupaný kabriolet BMW M6. Všechna auta mají speciální tříměsíční povinné ručení a havarijní pojištění od největšího motoristického pojistitele na světě.

V rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech představí Allianz pojišťovna prostřednictvím speciální wi-fi v hotelech Thermal a Pupp novou úroveň aplikace Na cestách s Kolbabou. Každý, kdo se na Allianz wifi přihlásí, se může dozvědět nejen cestovatelské informace, ale i zajímavosti a osobní postřehy známého světoběžníka Jirky Kolbaby.

V Karlových Varech bude navíc speciální Allianz point, kde lze získat přístupový kód na některou z e-knih. Stačí přijít do hotelu Thermal a ukázat staženou aplikaci Na cestách s Kolbabou. Osobně se s tímto cestovatelem všichni mohou setkat nejenom na LED obrazovkách, ale i na autogramiádě, která se uskuteční ve čtvrtek 10. července v 13:00 hodin v karlovarské kavárně Happyend.

Allianz pojišťovna, a. s., je stoprocentní dceřinou společností Allianz New Europe Holding GmbH a součástí přední světové pojišťovací skupiny Allianz SE. Na český trh vstoupila v roce 1993 a během svého působení si vybudovala pevnou pozici jedné ze tří největších českých pojišťoven. Nabízí komplexní škálu pojišťovacích a investičních produktů pro soukromou i firemní klientelu. Allianz pojišťovna, a. s., je jediným akcionářem Allianz penzijní společnosti, a. s. Je také jediným společníkem Allianz Kontakt, s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…