Autodesk představuje AutoCAD 2014 a AutoCAD LT 2014 for Mac

11.11.2013 20:40

Autodesk, světový lídr v oblasti 3D návrhového, konstrukčního a animačního softwaru, představil softwarové verze AutoCAD 2014 for Mac a AutoCAD LT 2014 for Mac.

Autodesk představuje AutoCAD 2014 a AutoCAD LT 2014 for Mac
Foto: autodesk.cz
Popisek: Autodesk - logo

Nejnovější verze vlajkových 2D a 3D návrhových aplikací společnosti Autodesk byly vyvinuty pro platformu OS X a zařízení Apple a jsou dostupné globálně. Mezi hlavní inovace nové verze patří mimo jiné podpora vysokého rozlišení displejů Retina s 13“ a 15“ úhlopříčkou u MacBook Pro, synchronizace s cloudovými službami Autodesk 360, funkce Package Drawing, lepší zabezpečení softwaru a další.

AutoCAD 2014 for Mac představuje jednu z prvních profesionálních softwarových aplikací s podporou displeje Retina, díky čemuž poskytuje uživatelům mimořádný grafický zážitek. AutoCAD 2014 for Mac rovněž obsahuje synchronizaci s cloudovou platformou Autodesk 360, novou funkci Package Drawing (obdoba eTransmit v AutoCAD pro Windows), zvýšení výkonnosti a lepší uživatelské rozhraní.

„Uživatelé aplikace AutoCAD for Mac patří mezi velké nadšence. Věnovali jsme proto maximální úsilí tomu, abychom v nejnovější verzi reflektovali jejich nejčastější požadavky,“ říká Amy Bunszel, viceprezident divize produktů AutoCAD ve společnosti Autodesk. „V praxi to znamená, že naši zákazníci nyní mají nástroj pro rychlejší a preciznější práci a designéři budou moci lépe a efektivněji spolupracovat se svými týmy.“

Inovace produktů AutoCAD 2014 for Mac a AutoCAD LT 2014 for Mac jsou výsledkem náročné vývojové práce s cílem nabídnout zákazníkům maximální uživatelský komfort a propojit je na platformě Autodesk 360 prostřednictvím přístupu ke cloudovému úložišti a spolupracujícímu prostředí. Mezi klíčová vylepšení patří:

  • Podpora displeje Retina: AutoCAD nyní plně podporuje displej Retina s vysokým rozlišením s úhlopříčkou 13“ a 15“ u počítačů MacBook Pro.
  • Synchronizace kreslení: přímý přístup k souborům v cloudovém prostředí Autodesk 360 a jejich synchronizace mezi počítačem a cloudem.
  • Funkce Package Drawing: obdobně jako funkce eTransmit v aplikaci AutoCAD pro Windows umožňuje rychle ukládat související soubory do komprimovaného souboru a zajistit tak snadnou distribuci nebo uložení.
  • Online pomoc: zde byly provedeny změny s cílem zajištění rychlejší asistence pro zákazníka.
  • Lepší zabezpečení softwaru: vyšší úroveň zabezpečení softwaru a prevence spouštění neautorizovaných nebo škodlivých AutoLISP aplikací.

„Poslední verze aplikace AutoCAD for Mac poskytuje nové funkce, které nesmírně pomáhají v každodenní práci,“ říká Jim LaPier, zakladatel společnosti IMPACT Design, americké školicí a konzultační společnosti. „Podpora technologie Retina z něj udělala CAD program s nejvyšším možným rozlišením, který kdy byl na trhu. V konečném důsledku to znamená méně unavené oči a jasné a čisté kresby na obrazovce. Mí zákazníci nemohou uvěřit, jak jasně jejich kresby vypadají na mém laptopu. Navíc došlo k vylepšení nápovědy a ke zviditelnění těch nastavení, která v minulosti byla těžko k nalezení.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…