Beskydy-Valašsko: Dnes startuje druhé kolo soutěže Dovolená s fantazií!

10.10.2013 11:40

Dnes odstartovalo druhé kolo soutěže s názvem Dovolená s fantazií. Odpovídejte na otázky, tipujte a vyhrajte týdenní dovolenou - tentokrát dovolenou "Kde se fantazii meze nekladou".

Beskydy-Valašsko: Dnes startuje druhé kolo soutěže Dovolená s fantazií!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovce na pastvě

První kolo soutěže Dovolená s fantazií probíhalo od 21. do 27. září 2013 a my již známe také výherce tohoto kola. První cenu vyhrála Jiřina Kopalová ze Zlína, která se může těšit na týdenní dovolenou v Beskydech s názvem Do světa fantazie aneb na Lysou horu s Ondrášem. Druhé místo obsadil Jan Kostecký z Ostravy, který vyhrává  5-denní skipass na lyžování v Beskydech. Třetí cenu, a to konkrétně vstup do wellness, získává Vladan Jasoněk z Otic. Všem výhercům gratulujeme!

I vy se však můžete zapojit do soutěže a vyhrát tak ještě ve třech soutěžních kolech báječnou dovolenou v turistické oblasti Beskydy-Valašsko. A co musíte pro zapojení se do soutěže udělat? Stačí odpovědět na 2 soutěžní otázky a současně další tipovací soutěžní otázky měnící se v každém soutěžním kole prostřednictvím kupónů nebo na webovém portále www.soutez.beskydyportal.cz.  Soutěžní kupóny jste mohli najít jako vklad v deníku MF dnes vydaného 21. září 2013 nebo v Deníku, který vyšel ve čtvrtek 10. října 2013.

Soutěžní kola budou probíhat ještě v následujících termínech: 10.- 16. října 2013, 28. října – 3. listopadu 2013 a 14.- 20. listopadu 2013. Po každém soutěžním kole budou vyhlášeni vítězové, kteří odpoví správně na první dvě otázky a v tipovací otázce se bude jeho tip shodovat se skutečným výsledkem či se k němu co nejvíce přiblíží.

Pravidla soutěže naleznete na webovém portále www.soutez.beskydyportal.cz, a pokud neznáte správnou odpověď na soutěžní otázku, navštivte webové stránky turistické oblasti Beskydy-Valašsko www.beskydyportal.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…