Best of Realty 2013 – další ocenění pro hotel Port

06.11.2013 12:05

Výsledky již 15. ročníku prestižní soutěže “Best of Realty – Nejlepší z realit 2013” byly vyhlášeny v úterý 5. listopadu na slavnostním galavečeru v Kongresovém sále České národní banky v Praze.

Best of Realty 2013 – další ocenění pro hotel Port
Foto: red
Popisek: Hotel Port

O respektovaný titul bojovalo v sedmi katagoriích celkem 42 projektů, které do finále nominovala odborná devítičlenná porota, složená ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), architektů, bank, developerů, realitních makléřů i koncových uživatelů nemovitostí. V čele jury zasedl Dr. Tomáš Drtina, jednatel společnosti pro výzkum trhu INCOMA GfK. Vedle titulů v hlavních kategoriích byla vyhlášena také Zvláštní cena poroty, Cena ARTN a Cena čtenářů.

Nejlepší z realit – Best of Realty 2013

V kategorii hotelů získal bronzovou příčku projekt “Rekonstrukce a dostavba hotelu Port” v Doksech u Máchova jezera (Regata Čechy), pro který je to letos již druhé významné ocenění. V září letošního roku totiž hotel Port získal Cenu Doc. Ing. Arch. Hubáčka Dr.h.c. a stal se absolutním vítězem veřejné soutěže “STAVBA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE 2013”. Druhou příčku v Best of Realty 2013 obsadil hotel Monínec (Trigema Development) a na prvním se umístil The Emblem Hotel (UHI Bohemia).

Stejně jako v loňském ročníku byla udělena i laická cena - Cena čtenářů. Zde se na třetím místě umístil Clarion Congress Hotel Olomouc (Olomouc City Center), na druhém místě se umístil hotel Port (Regata Čechy) a první místo obsadil projekt Rezidenční Park Baarova (PASSERINVEST GROUP/Rezidenční Park).

“Letošní rok byl pro hotel Port velmi úspěšný,  a to nejen v rámci prestižních soutěží. Velký dík za to patří nejen všem našim zaměstnancům, ale také Ing. arch. Sence Příhodové, která je autorkou návrhu Rekonstrukce a dostavby hotelu Port a Ing. Jiřímu Čápovi, jednateli stavební společnosti STEP, spol. s r.o., která stavbu bezchybně provedla,” řekl Ilja Šedivý, předseda představenstva společnosti Regata Čechy a.s., která hotel Port vlastní a provozuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.