CCV Informační systémy personálně posiluje služby elektronické výměny dokladů

04.06.2014 15:49

Vedoucím oddělení realizace divize eBusiness společnosti CCV Informační systémy, s odpovědností za vedení projektů a zapojování zákazníků do řešení elektronické výměny dokladů ORION EDI, byl jmenován Michal Rezner. Divize zaznamenala také personální obměnu v osobě Michala Kuráně na pozici obchodního manažera, který je odpovědný za rozvoj EDI (Electronic Data Interchange) do nových segmentů.

CCV Informační systémy personálně posiluje služby elektronické výměny dokladů
Foto: red
Popisek: CCV Information Systems

Společnost tak reaguje na rychle se zvyšující poptávku po službách jejího konsolidačního centra pro elektronickou výměnu dokladů, které v loňském roce zaznamenalo pětinový meziroční nárůst objemu přenesených zpráv na více než dvacet milionů elektronických objednávek, faktur, dodacích listů a dalších dokladů pro tisíce obchodujících protistran.

Michal Rezner (37 let) má za sebou bohatou praxi jako team leader a project manager v oblasti informačních systémů. V minulosti se aktivně podílel na projektech v oblasti mapových serverů, GIS, webových a mobilních aplikací. Vystudoval finanční řízení na Soukromé vyšší odborné škole ekonomické a dopravní v Ostravě, na které navázal studiem MBA na B.I.B.S. v Brně. Je ženatý a má dvě malé děti, které naplňují jeho volný čas. Pokud mu přeci jen nějaký zbude, pak se aktivně věnuje sportu. Vedle zimního snowboardingu a lyžování to je především cyklistika, ve které si porovnává své síly s ostatními v amatérských závodech.

Michal Kuráň (33 let) přišel do obchodního týmu v CCV Informační systémy v roce 2013 ze společnosti ACNielsen Czech Republic, kde pracoval jako obchodní konzultant na portfoliu klientů z lékárenského a FMCG trhu. Na manažerskou pozici s odpovědností za rozvoj EDI do nových segmentů postoupil díky úspěšným akvizicím řady významných zákazníků z oblasti tradičního maloobchodu, internetových obchodů nebo specializovaných velkoobchodů. Je ženatý a mezi jeho zájmy patří horostěna, alpská turistika a míčové sporty.

„Mám velkou radost, že poptávka po elektronické komunikaci EDI roste nejen v tradičních oblastech, jako je moderní maloobchod, ale rozšiřuje se také do nových segmentů. Není tedy náhoda, že personálně posilujeme na manažerských postech, ale rozšířili jsme tým konzultantů, softwarových inženýrů i centrum služeb. Celkově jsme naši divizi rozšířili o téměř desítku nových kolegů tak, abychom mohli i nadále zajišťovat odpovídající úroveň služeb,“ komentuje změny David Reichel, ředitel divize eBusiness společnosti CCV Informační systémy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

22:03 Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

V pondělí 20. května 2024 byla uzavřena Dohoda o projektu průmyslové spolupráce (ICPA – Industrial C…