ČEPS vyhlašuje výběrové řízení na dodavatele elektřiny pro krytí ztrát pro rok 2013

04.11.2012 8:59

Toto výběrové řízení vyhlašuje společnost ČEPS v souvislosti se svou povinností zajistit bezpečnost přenosové soustavy ČR, na základě které má právo nakupovat elektřinu pro krytí ztrát v přenosové soustavě ČR za nejnižší náklady. Výběrové řízení je organizováno společností FIN servis.

ČEPS vyhlašuje výběrové řízení na dodavatele elektřiny pro krytí ztrát pro rok 2013
Foto: red
Popisek: ČEPS, a.s.

Výběrové řízení na dodavatele elektřiny pro krytí ztrát v přenosové soustavě se skládá z registračních předkol a samostatných aukčních kol, která proběhnou prostřednictvím elektronického systému se vzdáleným přístupem (elektronická aukce). První registrační předkolo proběhne v období od 7.11.2012 do 12.11.2012.

Předmětem prvních dvou aukčních kol je dodávka elektřiny pro krytí ztrát v přenosové soustavě bez převzetí odpovědnosti za odchylku, a to roční pásmová dodávka od 1.1.2013 do 31.12.2013 a čtvrtletní pásmová dodávka elektřiny v období od 1.1.2013 do 31.3.2013.

Zvolená forma výběrového řízení je efektivním řešením pro transparentní a nediskriminující výběr dodavatele elektřiny, který nabídne ve výběrovém řízení nejnižší cenu.

Podmínky pro účast ve výběrovém řízení a vlastní průběh jsou publikovány v Podmínkách výběrového řízení, které jsou od 31.10.2012 zpřístupněny na internetových stránkách www.fsk.cz.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…