ČEZ Distribuce: Jedličkův ústav Liberec navštívil zámek ve Velkém Březně

21.09.2018 13:50

Klienti Jedličkova ústavu z Liberce přijali i letos pozvání společnosti ČEZ Distribuce na již tradiční setkání s jejich zaměstnanci. Pozvání bylo letos doslova pohádkové - na zámek Velké Březno.

ČEZ Distribuce: Jedličkův ústav Liberec navštívil zámek ve Velkém Březně
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Netradiční prohlídka zámku probíhala za doprovodu samotných princezen. Po prohlídce nechyběla ani prohlídka zámeckého parku a síly všichni doplnili výborným tříchodovým obědem.

Klienti libereckého Jedličkova ústavu a zaměstnanci ČEZ Distribuce se setkávají již od roku 2009, kdy v rámci dobrovolnického dne Čas pro dobrou věc, kterou Skupina ČEZ každý rok pro své zaměstnance pořádá, přijely do Liberce první kolegyně z distribuce. Další návštěvy na sebe nenechaly dlouho čekat a každý rok v létě přijedou klienti Jedličkova ústavu na Děčínsko či Ústecko a naopak zaměstnanci zase jedou v prosinci s „Ježíškem“ do Liberce.

„Za ta léta se z nás stali již opravdoví kamarádi, a to jak z klientů, tak i personálu. Vždy se na všechny moc těšíme a snažíme se jim připravit pěkný a nenáročný program plný zážitků a legrace,“ líčí s úsměvem na tváři za všechny zaměstnance ČEZ Distribuce Otto Karl. Jedličkův ústav tak v minulých letech navštívil například děčínskou i ústeckou ZOO, plavil se lodí po Labi z Děčína do Hřenska a zpět, vyjel lanovkou na Větruši, kde si prošel zrcadlové i přírodní bludiště.

„Prohlídka zámku i krásného parku byla skvělá, s princeznami jsme si dokonce zazpívali písničky. Jsme velmi rádi, že naše spolupráce pokračuje a moc se těšíme na příští rok, co pro nás v distribuci zase vymyslí,“ říká ředitel Jedličkova ústavu Liberec Vladimír Ptáček.

Jedličkův ústav v Liberci poskytuje ve sjednaném rozsahu potřebné sociální služby dětem, mládeži a dospělým osobám s tělesným a mentálním postižením (případně v kombinaci dalších zdravotních znevýhodnění od tří let věku), kteří jsou závislí na podpoře a péči jiné osoby

ČEZ Distribuce, a. s. ze Skupiny ČEZ se sídlem v Děčíně provozuje na území České republiky vedení v délce 164 265 km s 3,6 mil. odběrných míst. Postupnou modernizací, plánovanou rekonstrukcí zařízení distribuční soustavy a proaktivním přístupem stabilně zvyšuje a zajišťuje kvalitní a spolehlivé dodávky elektřiny a plní rostoucí požadavky klientů. Cílenými investicemi do distribučního zařízení je umožňován další rozvoj české ekonomiky a vytvářen prostor investorům a tím i novým pracovním místům v regionech.

Kromě zaměstnanců podporuje Jedličkův ústav v Liberci také Skupina ČEZ a to prostřednictvím Nadace ČEZ. Věnovala prostředky například na provoz a vybavení ústavu, i na automatické dveře do Centra denních služeb ústavu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…