ČEZ Distribuce: Operátorky call centra nakoupily dárky od Charity Zábřeh

19.12.2018 16:42

Charitativní snídani spojenou s prodejem vánočních výrobků uspořádala v zábřežském call centru ČEZ Distribuce už druhým rokem Charita Zábřeh, která letos utržila rekordních téměř 16 tisíc korun, o tři tisíce více než vloni.

ČEZ Distribuce: Operátorky call centra nakoupily dárky od Charity Zábřeh
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Z výtěžku charita koupí elektrický sporák do Centra denních služeb Oáza.

Velký zájem byl o vánoční výrobky – svíčky, věnečky, dárky s vánoční tématikou a látkové stromečky. Zaměstnanci i klienti charity si pro energetiky navíc připravili pestrou snídani zahrnující pestrý sortiment od koláčů a buchet až po pomazánky, z nichž nejvíc šla na odbyt škvarková. K dostání byl i punč a káva z Kavárny NADĚJNÁ - občasné mobilní kavárny klientů Charity Zábřeh.

„Bylo to velmi milé a přátelské setkání, které pro nás jako poskytovatele sociálních služeb nemá jinde obdobu. Kolegové se letos vrátili nadšení i z doplňující prohlídky zázemí operátorek, při níž pochopili jejich práci. Svěřili se, že kdyby nyní měli byť velký problém, s touto zkušeností by určitě byli shovívavější, protože lidé v call centru za problémy nemohou, ale naopak je pomáhají řešit,“ zhodnotil akce ředitel Charity Zábřeh Jiří Karger.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…