ČEZ: Do libereckého Jedličkova ústavu přijel Ježíšek již pojedenácté

18.12.2018 10:37

Ani letos nezapomněl Ježíšek z ČEZ Distribuce na své kamarády v libereckém Jedličkově ústavu. Každoročně mu klienti ústavu napíšou svá přání a on jim je bezezbytku splní. Není žádným tajemstvím, že za Ježíška se i tento rok přestrojilo několik desítek zaměstnanců ČEZ Distribuce. Letošní již jedenáctá vánoční návštěva přivezla do Liberce spoustu splněných přání.

ČEZ: Do libereckého Jedličkova ústavu přijel Ježíšek již pojedenácté
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

„Každoročně je naše návštěva v Liberci samotným svátkem nejen pro mě, ale jistě i pro mé kolegy. Vždy se na toto předvánoční setkání těšíme a mám radost, že i letos jsme mohli splnit všechna napsaná přání. Velice si cením pomoci našich zaměstnanců, kteří se do podobných dobročinných aktivit zapojují celoročně,“ říká Tomáš Murtinger, člen představenstva ČEZ Distribuce, který společně s kolegy dárky do Jedličkova ústavu přivezl.

Mezi nejčastější splněná přání patřila například dámská či pánská kosmetika, ložní prádlo, CD s pohádkami, ale i sportovní vybavení jako cyklistické rukavice či sportovní lahve na pití.

Jedličkův ústav v Liberci poskytuje ve sjednaném rozsahu potřebné sociální služby dětem, mládeži a dospělým osobám s tělesným a mentálním postižením (případně v kombinaci dalších zdravotních znevýhodnění od tří let věku), kteří jsou závislí na podpoře a péči jiné osoby. „Za celoroční podporu ČEZ Distribuce a jejich zaměstnanců jsme velmi rádi. Letos u nás byli již po jedenácté a to jistě můžeme považovat za pevné partnerství,“ dodává Vladimír Ptáček, ředitel Jedličkova ústavu v Liberci.

Tradiční setkávání klientů libereckého Jedličkova ústavu a zaměstnanců ČEZ Distribuce má počátky v roce 2008, kdy ho odstartoval dobrovolnický den Čas pro dobrou věc, kterou Skupina ČEZ každoročně pro zaměstnance pořádá. Jeho účastníci se tehdy rozhodli, že budou ústavu pomáhat i nadále a hlavně se pravidelně setkávat s jeho klienty. Společně tak v minulých letech již navštívili ústeckou či děčínskou zoologickou zahradu nebo se plavili lodí po Labi. Dále také třeba poznávali Ústí nad Labem, přičemž velkým zážitkem byla pro všechny cesta tam a zpět lanovkou na Větruši a také putování tamním malým bludištěm. Letos v létě nechyběla návštěva zámku ve Velkém Březně s prohlídkou za asistence samotných princezen. Zatímco v létě tak Liberečtí jezdí do Děčína, v zimě je tomu právě naopak. Proto i letos dorazili zástupci ČEZ Distribuce do Liberce s autem, jehož kufr byl zaplněn dárky.

ČEZ Distribuce, a. s. ze Skupiny ČEZ provozuje na území České republiky vedení v délce 164 265 km s 3,6 mil. odběrných míst. Společnost působí na území krajů Plzeňského, Karlovarského, Ústeckého, Středočeského, Libereckého, Královéhradeckého, Pardubického, Olomouckého, Moravskoslezského a částečně v kraji Zlínském a Vysočina. Postupnou modernizací, plánovanou rekonstrukcí zařízení distribuční soustavy a proaktivním přístupem stabilně zvyšuje a zajišťuje kvalitní a spolehlivé dodávky elektřiny a plní rostoucí požadavky klientů. Cílenými investicemi do distribučního zařízení je umožňován další rozvoj české ekonomiky a vytvářen prostor investorům a tím i novým pracovním místům v regionech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…