ČEZ: Novou moderní podobu dostalo Zákaznické centrum v Trutnově

05.01.2019 8:31

Zákaznické centrum Skupiny ČEZ v Trutnově najdete na stejné adrese, ale v moderním provedení.

ČEZ: Novou moderní podobu dostalo Zákaznické centrum v Trutnově
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Prostory prošly kompletní rekonstrukcí tak, aby centrum splňovalo veškerý komfort pro své zákazníky.   Je více prosvětlené s pohodlnou čekací zónou, umožňující aktivní obsluhu klientů. Je přitom již třináctým v rámci celé České republiky, které prošlo redesignem.

Zákaznické centrum Skupiny ČEZ v Trutnově je třetím z východočeských Zákaznických center, které bylo vytvořeno podle moderních požadavků na design i na funkčnost a  ve finále je v něm vše uspořádáno tak, jak si přáli sami klienti.  Tím prvním bylo Zákaznické centrum v České Třebové, následovalo Zákaznické centrum v Pardubicích.

„Příjemná a profesionální obsluha v příjemném prostředí; to je naše heslo. Chceme, aby se zákazníci v našich centrech cítili co nejlépe. Zmodernizované centrum v  Trutnově má proto moderní a vzdušný design, který navozuje dobrou atmosféru a usnadňuje orientaci v prostoru,“ poznamenal k tomu generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. „Uspořádání našich poboček vychází přímo z průzkumu mezi zákazníky, kteří sami navrhovali, co by zlepšili.“

Zákaznické centrum ČEZ v Trutnově najdete na adrese Křižíkova 65, Trutnov a  je otevřeno od pondělí do čtvrtka od 8 do 17 hodin a v pátek od 8 do 16 hodin.   „Život nám přináší změny. Někdy dobré, někdy méně příjemné. Já a můj tým jsme se rozhodli pro tu lepší, a rádi bychom v novém roce přivítali naše zákazníky v novém, příjemném a moderním prostředí a pevně věříme, že i jim se bude líbit,“ říká Věra Patschová, vedoucí obchodního týmu  Zákaznického centra v Trutnově.

Moderní design, praktické uspořádání i větší komfort je přínosem nejen pro klienty, ale i pro pracovníky. Nová podoba  umožňuje spolupracovat se zákazníky aktivněji, než tomu bylo dříve. A pokud bude muset někdo chvíli čekat, než se dostane na řadu, má k dispozici wi-fi připojení a kávu zdarma.

Bližší info ZDE.

Nový design již v rámci Skupiny ČEZ mají zákaznická centra v Děčíně, Chomutově, Kladně, Chebu, České Lípě, Šumperku, Frýdku-Místku,  v Ústí nad Labem, Opavě, v České Třebové, Mladé Boleslavi, a tím naposledy otevřeným bylo ZC v Pardubicích. Dalším, jež projde redesignem bude to v Hradci Králové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …