ČEZ: V Temelíně koledovali tři králové

08.01.2024 15:13 | Tisková zpráva

„My tři králové jdeme k vám …“ znělo kolem poledne v administrativní budově elektrárny Temelín. Ta byla jednou z prvních zastávek malých koledníků z Charity Týn nad Vltavou.

ČEZ: V Temelíně koledovali tři králové
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Za doprovodu flétny, houslí a kytary požehnali energetikům hodně štěstí Kašpar, Melichar a Baltazar z týnské Charity. Na oplátku zaměstnanci elektrárny nenechali v klidu jejich kasičky.

„Na Temelín jezdíme od roku 2015 a vždy se sem moc těšíme. Koledujeme v teple a zdejší zaměstnanci jsou moc milí. Dnes koleduje pět dětí ve věku od sedmi do třinácti let. I pře nízký věk jde o zkušené koledníky, kteří na elektrárně byli už loni,“ uvedla vedoucí služeb Charity Týn nad Vltavou Jitka Dopitová.

S výjimkou dvou let během covidu, jezdí koledníci z týnské charity do temelínské jaderné elektrárny pravidelně. Například loni si odsud za tři hodiny odnesli přes 22 tisíc korun. Výtěžek letošní sbírky využije Charita Týn nad Vltavou na pomoc s nákupem auta pro pečovatelskou službu a podporu seniorů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pražská strojírna: Chystáme několik zakázek pro dopravní podnik Berlín

16:05 Pražská strojírna: Chystáme několik zakázek pro dopravní podnik Berlín

Pražská strojírna bude v letošním roce opět dodávat své výrobky do Berlína. Předmětem zakázky je šes…