ČEZ: Vánoční dílničky v Infocentru Elektrárny Ledvice

28.11.2023 19:02 | Tisková zpráva

V období mezi prvními a druhými Večerními rozhledy z rozhledny, zve Infocentrum Elektrárny Ledvice všechny hravé děti a jejich rodiče již 2. prosince k další návštěvě, a to v čase od 9 do 15 hodin. Tentokráte půjde o Vánoční dílničky, takže den před zahájením Adventu si budou moci všichni vyrobit dřevěnou ozdobu na stromeček, malý dárek z modelářské hmoty, který si nazdobí dle vlastní fantazie, a další. A… a možná přijdou i Mikuláš s čertem doprovázení andělem. Vstup je zdarma.

ČEZ: Vánoční dílničky v Infocentru Elektrárny Ledvice
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Zatímco menší děti budou tvořit či si hrát v suterénu infocentra v moderním dětském koutku, který kombinuje vzdělání se zábavou, ty starší se mohou vydat s rodiči na komentovanou vyhlídku z nejvyšší rozhledny v České republice. Na tu je ovšem nutné objednat se předem na telefonním čísle 411 102 313 nebo e-mailem: infocentrum.ele@cez.cz. I během výstupu (Možná sestupu, kdo ví?) čeká na všechny překvapení, takže zvláště ti zlobivější, by asi měli cestu na rozhlednu dobře zvážit.

V letošním roce se Infocentrum v Elektrárně Ledvice zaměřilo více na pořádání tematických akcí pro širokou veřejnost a hlavně rodiny s dětmi. Populárními se tak například staly právě Večerní rozhledy z rozhledny na začátku roku, které pokračují i nyní (9. prosince). Dalšími akcemi byly Aprílové Velikonoce, Den dětí s hasiči ze Severočeských dolů Bílina a také Rozloučení s prázdninami či Fyzikální show pro malé i velké v podání Úžasného divadla fyziky. Vánoční dílničky jsou dalším počinem tamního kreativního týmu průvodkyň a průvodců, jehož prostřednictví chtějí společně s návštěvníky, hlavně s dětmi, přivítat „adventní odpočítávání“ zbývajícího času do 24. prosince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

7:23 Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

Již 1. května začne návštěvnická sezóna v Benešově vile a stejně jako ta předchozí nabídne rozšíření…