ČEZ: Vánoční dílničky v Infocentru Elektrárny Ledvice

28.11.2023 19:02 | Tisková zpráva

V období mezi prvními a druhými Večerními rozhledy z rozhledny, zve Infocentrum Elektrárny Ledvice všechny hravé děti a jejich rodiče již 2. prosince k další návštěvě, a to v čase od 9 do 15 hodin. Tentokráte půjde o Vánoční dílničky, takže den před zahájením Adventu si budou moci všichni vyrobit dřevěnou ozdobu na stromeček, malý dárek z modelářské hmoty, který si nazdobí dle vlastní fantazie, a další. A… a možná přijdou i Mikuláš s čertem doprovázení andělem. Vstup je zdarma.

ČEZ: Vánoční dílničky v Infocentru Elektrárny Ledvice
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Zatímco menší děti budou tvořit či si hrát v suterénu infocentra v moderním dětském koutku, který kombinuje vzdělání se zábavou, ty starší se mohou vydat s rodiči na komentovanou vyhlídku z nejvyšší rozhledny v České republice. Na tu je ovšem nutné objednat se předem na telefonním čísle 411 102 313 nebo e-mailem: infocentrum.ele@cez.cz. I během výstupu (Možná sestupu, kdo ví?) čeká na všechny překvapení, takže zvláště ti zlobivější, by asi měli cestu na rozhlednu dobře zvážit.

V letošním roce se Infocentrum v Elektrárně Ledvice zaměřilo více na pořádání tematických akcí pro širokou veřejnost a hlavně rodiny s dětmi. Populárními se tak například staly právě Večerní rozhledy z rozhledny na začátku roku, které pokračují i nyní (9. prosince). Dalšími akcemi byly Aprílové Velikonoce, Den dětí s hasiči ze Severočeských dolů Bílina a také Rozloučení s prázdninami či Fyzikální show pro malé i velké v podání Úžasného divadla fyziky. Vánoční dílničky jsou dalším počinem tamního kreativního týmu průvodkyň a průvodců, jehož prostřednictví chtějí společně s návštěvníky, hlavně s dětmi, přivítat „adventní odpočítávání“ zbývajícího času do 24. prosince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

22:04 Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

Chystáte se na dovolenou do Mexika? Pokud ano, čtěte pozorně. Poradíme vám, jak předejít tomu, aby v…