ČEZ: Závodníkům Jizerské 50 i fanouškům zahrají na ČEZ Energy Festu Monkey Business

07.02.2019 18:38

Skupina ČEZ zve všechny příznivce bílé stopy na 52. ročník ČEZ Jizerská 50 v rámci seriálu závodů Ski Tour 2019. Kromě skvělých sportovních výkonů se mohou návštěvníci těšit na bohatý doprovodný program včetně charitativních aktivit, do kterých veřejnost zapojuje Nadace ČEZ.

ČEZ: Závodníkům Jizerské 50 i fanouškům zahrají na ČEZ Energy Festu Monkey Business
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Jizerská magistrála uvítá všechny účastníky závodů v rámci tradiční Jizerské 50 už po padesáté druhé a letos navíc za solidních sněhových podmínek. Do Bedřichova se od pátku 8. do neděle 10. února sjedou závodníci od těch nejmenších až po profesionály a Skupina ČEZ bude opět při tom v roli generálního partnera.

Stejně jako v minulých letech nebude legendární Jizerská 50 jen o lyžování. V sobotu, po běžeckých disciplínách na 25 a 10 km a po firemní štafetě, se na libereckém náměstí Dr. E. Beneše odehraje ČEZ Energy Fest s hlavní kapelou večera Monkey Business, předskokanem bude Dominik Turza jako DJ Roxtar. Vstup na akci je zdarma.
Během celého závodního víkendu mohou startující i diváci dobíjet energii svou i mobilních telefonů v ČEZ Energy zóně v místě startu závodu. „Zahrát si můžete stolní fotbálek nebo si z foto koutku odvezete originální snímek na památku.  Najdete zde i náš běžkařský trenažér s virtuální realitou, na kterém může každý pouhou minutou pohybu podpořit projekt Bike Skill centra v Bedřichově, což je volnočasový areál zejména pro děti a mládež plánovaný na letní sezónu,“ sdělila Michaela Ziková, ředitelka Nadace ČEZ.

Výstavbu bedřichovského sportoviště, kde se děti zábavnou formou budou učit jízdě na kole na různě obtížných trasách, podpoří pohybem i každý z účastníků nedělního hlavního závodu ČEZ Jizerská 50, a to s pomocí čipu měřícího trasu a čas.
V mobilní aplikaci EPP – Pomáhej pohybem lze během víkendu přidělit vysportované body rovněž lokálnímu dobročinnému projektu v regionu: procházkou nebo třeba výletem na běžkách sportující veřejnost podpoří Centrum pro zdravotně postižené Libereckého kraje, konkrétně nákup posuvných podložek pro lepší manipulaci s klienty centra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…