ČEZ a Česká pošta startují strategické partnerství.

06.08.2021 10:49

Ve Zlínském kraji vznikly přepážky energetiků na poštách ve Zlíně, Vsetíně a Uherském Hradišti

ČEZ a Česká pošta startují strategické partnerství.
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Největší dodavatel energií v Česku ČEZ Prodej a Česká pošta, vlastnící nejrozsáhlejší pobočkovou síť, startují strategickou spolupráci.

Anketa

Kolik dle vás existuje pohlaví?

98%
hlasovalo: 18865 lidí

Ve Zlíně, Vsetíně a Uherském Hradišti otevřeli jedny z prvních přepážek, na kterých si zákazníci vyřídí své záležitosti spojené s energiemi. Celkem vznikne na vybraných poštách po celé republice 125 specializovaných přepážek. 

V první vlně se na začátku srpna otevřely specializované přepážky na pobočkách v Blansku, Českých Budějovicích, Jihlavě, Táboře, Uherském Hradišti, Vsetíně, Vyškově a ve Zlíně.

„Letos otevřeme přepážky na celkem patnácti našich pobočkách a v příštím roce počet jednotlivých přepážek přesáhne stovku. ČEZ Prodej hledal strategického partnera a jsme rádi, že se jím staneme právě my. Spojení silného hráče na trhu s energiemi a naší pobočkové sítě přináší benefity nejen oběma firmám, ale zejména jejich zákazníkům,“ řekl generální ředitel České pošty Roman Knap. 

„Počet zákazníků, kteří od nás odebírají energie, roste a my chceme tento růst podpořit vylepšením fungování naší pobočkové sítě, kterou chceme rozšířit na místa, kam přirozeně naši zákazníci chodí. To je případ České pošty, která má své pobočky na snadno dostupných a atraktivních místech. Na poštách si teď budou moct zákazníci vyřídit veškeré své požadavky týkající se elektřiny nebo plynu a poradit se i o řešeních z oblasti moderní energetiky,“ vysvětluje generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. „Novinkou je garance slevy u plynu. Zákazníkovi, který přijde s fakturou od jakéhokoliv dodavatele, garantujeme, že přechodem k nám uspoří.“

Na vybraných pobočkách České pošty nyní mohou zákazníci uzavřít novou smlouvu o dodávkách elektřiny a plynu, změnit ji nebo například přepsat odběrné místo. 

V první přípravné fázi projektu v tomto roce by mělo být na 15 vybraných poštovních pobočkách vybudováno 22 kontaktních míst, v následujícím roce dalších 103 míst na 58 pobočkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…