ČEZ podepsal s Ministerstvem práce a sociálních věcí a Úřadem práce ČR memorandum o spolupráci

08.03.2022 12:20 | Komerční článek

ČEZ Prodej, ostatní dodavatelé poslední instance, Ministerstvo práce a sociálních věcí a Úřad práce ČR podepsaly memorandum o spolupráci s cílem ochránit odběratele v režimu DPI ohrožené přerušením dodávek. Zákazníky ze sociálně slabých skupin, kterým z důvodu konce režimu DPI hrozí přerušení dodávky elektřiny, budou kontaktovat sociální pracovníci místního úřadu práce, aby jim pomohli situaci urychleně řešit.

ČEZ podepsal s Ministerstvem práce a sociálních věcí a Úřadem práce ČR memorandum o spolupráci
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Bývalým klientům skupiny Bohemia Energy skončí režim dodávek poslední instance už za pět týdnů, přesto tisíce lidí stále ještě nepřešly na standardní smlouvu s novým dodavatelem. Pokud nestihnou odejít z DPI včas, dostávají se do tzv. neoprávněného odběru a hrozí jim přerušení dodávek elektřiny. Část z těchto zákazníků navíc neplatí zálohy, a může jim být přerušena dodávka energií. ČEZ Prodej proto podepsal s Ministerstvem práce a sociálních věcí memorandum o spolupráci, která má za cíl zákazníky ohrožené hmotnou nouzí před odpojením ochránit a pomoci jim celou situaci vyřešit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…