CPI Property Group je oficiálním partnerem ČOV, poskytne zázemí olympijskému týmu

28.06.2021 16:29

Před olympijskými hrami v Riu 2016 čeští sportovci přebírali oblečení ve fanzóně v nákupním centru v Quadriu v Praze, v letošním roce si sportovní kolekci převezmou na závodišti v Chuchli.

CPI Property Group je oficiálním partnerem ČOV, poskytne zázemí olympijskému týmu
Foto: archiv redakce
Popisek: Logo CPI Property Group

Co tato dvě zdánlivě nesourodá místa spojuje? Spolupráce Českého olympijského výboru s CPI Property Group. Po pěti letech nabral vzájemný vztah na obrátkách a společnost se v roce třicátého výročí založení stala oficiálním partnerem ČOV. Smlouva byla na dnešní tiskové konferenci na střeše Quadria podepsána do roku 2024.

Anketa

Vadí vám Zemanův výrok, že transsexuálové jsou mu odporní?

3%
95%
hlasovalo: 20999 lidí

Skupina CPI Property Group je předním vlastníkem nemovitostí v České republice, Berlíně a regionu střední a východní Evropy. „Tohoto spojení si velmi vážíme a zvlášť v dnešní době je takové partnerství velmi ceněné,“ řekl při podpisu dohody předseda ČOV Jiří Kejval. 

Společnost CPI Property Group se intenzivně věnuje udržitelnosti a společenské odpovědnosti, proto jsou tyto hodnoty a témata ve spolupráci s Českým olympijským výborem firmě velmi blízké. „Jsme velmi hrdí, že můžeme podpořit nejen českou výpravu, ale také olympijskou filozofii a sport v Česku obecně,“ řekl Zdeněk Havelka, výkonný ředitel CPI Property Group. Společnost se spojila se sportovním subjektem vůbec poprvé ve své historii.

„Spolupráci jsme si navíc v menší míře vyzkoušeli již při konání olympijských her v Riu, kdy se dodavatelem a místem konání některých aktivit stalo Quadrio, jedna z nejvýznamnějších budov v našem portfoliu a zároveň sídlo naší společnosti. Na další spolupráci se velmi těšíme. Pro skupinu CPI Property Group je navázání partnerství s Českým olympijským výborem velmi významný krok. Podobné spolupráce si pečlivě vybíráme a věříme, že právě tato má obrovský smysl a přínos pro obě strany,“ pochvaloval si Zdeněk Havelka.

V Chuchle Areně Praha, kde se český parkurový tým v roce 2020 kvalifikoval do Tokia, Český olympijský výbor minulý týden představil nástupovou kolekci, reprezentanti si tam budou vyzvedávat od 30. června i sportovní oblečení. Novým dodavatelem Českého olympijského týmu se stanou také obchodní centra Olympia v Plzni, Mladé Boleslavi a Teplicích, která jsou rovněž součástí portfolia CPI Property Group.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…