ČSOB: Karta Dynamo přináší výhody nejen fanouškům pardubického hokeje

15.12.2014 12:17

Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice ve spolupráci s ČSOB, ČSOB Pojišťovnou a dalšími partnery připravil pro příznivce pardubického hokeje a všechny Východočechy speciální platební kartu Dynamo.

ČSOB: Karta Dynamo přináší výhody nejen fanouškům pardubického hokeje
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Tato karta je první klubová bezkontaktní platební karta v ČR, která svým držitelům umožní čerpat řadu výhod, konkrétně pak slevy na hokeji a u obchodníků ve východních Čechách. Do budoucna by mohla sloužit i jako vstupenka na utkání.

„Jsme hrdi na to, že jsme první, kdo může svým příznivcům nabídnout další možnost spojení s oblíbeným klubem. Naši příznivci získají nejen výhody při návštěvě hokejového utkání, ale také u vybraných partnerů, a to i ti, kteří nejsou pravidelnými návštěvníky hokejových zápasů. Chci zdůraznit, že se nejedná jen o klasickou slevovou kartu, ale o komplexní projekt s velkou perspektivou do budoucnosti. Vznik Dynamo karty je dalším spojením HC ČSOB Pojišťovna Pardubice se skupinou ČSOB, které přináší nový způsob vzájemné spolupráce. Obchodníkům přináší program Dynamo jedinečnou možnost spolupráce s hokejovým klubem,“ říká Ondřej Šebek, generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. 

Obdobné programy v zahraničí velké sportovní kluby již nabízejí. V České republice jde o novinku, která bude fungovat jako členská a slevová karta a zároveň jako standardní bezkontaktní platební karta MasterCard. Slevu lze uplatnit předložením karty u vybraných partnerů ve východních Čechách a také při nákupu vstupenek a občerstvení během utkání.

„ČSOB Pojišťovna spolupracuje s pardubickým hokejem již déle než 15 let. Jsme si vědomi, že Dynamo je symbol, který zná a má k němu pozitivní emocionální vztah velká část obyvatel tohoto regionu. Proto chceme, aby Dynamo karta přinášela výhody nejen skalním fanouškům, ale také jejich rodinám a všem, kteří ve východních Čechách žijí, a věříme, že se karta setká s úspěchem,“ říká Petr Hutla, vrchní ředitel a člen představenstva zodpovědný za oblast Integrované služby pro retailovou klientelu ČSOB.

„Úspěch podobných multifunkčních karet v zahraničí ukazuje, že tento produkt má i v České republice své místo. Stejně tak vidíme jako perspektivní spolupráci s obchodníky, kteří držitelům karet poskytují zajímavé výhody. Věřím, že Dynamo karta si stejně jako pardubický hokej najde své příznivce,“ říká Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard.

Přehled partnerů a poskytovaných výhod:

Platební karta Dynamo je debetní bezkontaktní platební kartou (nejde o další slevovou kartičku), kterou je možné získat k vybraným běžným účtům na pobočkách ČSOB v Pardubicích, Vysokém Mýtě, Chrudimi a Holicích a také v Era Finančním centru v Pardubicích, příp. nechat si zaslat kurýrem přes webové stránky www.dynamoklub.cz. Ke kartě každý klient získá voucher na dvě vstupenky na hokejové utkání kategorie C zdarma, prodlouženou záruku o 12 měsíců na široké spektrum zboží či pojištění nákupu na 6 měsíců.

Uvedení speciální platební karty Dynamo bude podpořeno i marketingovou kampaní na vybraných pobočkách s využitím plakátů a hokejových dresů. Dále budou k podpoře využity lokální billboardy, CLV, DL letáky, videospot a cílená on-line komunikace. Samozřejmostí je propagace během samotných hokejových utkání a při Vánočním hokejovém dni 27. prosince 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…