ČSOB Leasing je exkluzivní partner pro financování traktorů Zetor i v roce 2013

18.11.2012 16:55

Od letošního podzimu mohou zákazníci při koupi traktoru Zetor prostřednictvím financování od společnosti ČSOB Leasing čerpat nové výhody, například nulové navýšení, schválení smlouvy na koupi traktoru pouze dle předložené žádosti o financování a identifikačních dokladů nebo pojištění prodloužené záruky kryjící zejména škody vzniklé opotřebením.

ČSOB Leasing je exkluzivní partner pro financování traktorů Zetor i v roce 2013
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Každý zákazník při využití Zetor Finance obdrží poukaz na servis a oleje v hodnotě 10 000 korun. Výhodné finanční služby a produkty od společnosti ČSOB Leasing mohou zákazníci firmy ZETOR TRACTORS čerpat u všech autorizovaných dealerů traktorů Zetor až do konce roku 2013.

Prodloužením spolupráce na rok 2013 tak firmy navazují na dlouhodobé partnerství v oblasti financování obchodu a prodeje traktorů Zetor v České republice i na Slovensku. Zákazníci se budou s finančními produkty a službami ČSOB Leasing i nadále setkávat pod značkou Zetor Finance. ČSOB Leasing má dlouhodobě 20% tržní podíl na objemu nově financované zemědělské techniky v České republice.

Finanční produkt Zetor Finance využívá přes tři čtvrtiny zákazníků firmy ZETOR TRACTORS při pořízení traktoru na leasing či úvěr

Podle Jana Kulhánka, ředitele pro rozvoj a podporu obchodu u komodit stroje, zařízení a těžká dopravní technika, chce ČSOB Leasing posunout spolupráci na další úroveň a podpořit společnost ZETOR TRACTORS v jejím růstu na českém trhu jak financováním obchodu autorizovaným dealerům, tak i novinkami a výhodným financováním i pojištěním pro uživatele traktorů Zetor.

O tom, že je ČSOB Leasing velmi solidním partnerem pro značku Zetor a její zákazníky, jsme se přesvědčili mnohokrát, například při úzké spolupráci na úspěšné roadshow u příležitosti oslav 65. výročí vzniku značky Zetor. To, že více než tři čtvrtiny všech poskytnutých financování v ČR a na Slovensku jdou právě přes ČSOB Leasing, je jasným indikátorem, že jejich financování a služby jsou zákazníky přijímány více než dobře. Očekáváme, že se značka Zetor Finance postupně stane zárukou špičkového financování, které má pro naše zákazníky jasné přínosy,“ říká Marián Lipovský, zástupce výkonného ředitele ZETOR TRACTORS a.s.

Novinky pro dealery a klienty firmy ZETOR TRACTORS při využití financování od ČSOB Leasing

Financování obchodu pro autorizované dealery traktorů Zetor

ČSOB Leasing zajistí financování distribuční sítě autorizovaných prodejců Zetor formou rámcového obchodního úvěru poskytovaného jednotlivým autorizovaným dealerům Zetor. Jde o revolvingový produkt, který dealerům umožňuje čerpání finančních prostředků podle jejich potřeby a požadavků na velikost skladu s traktory.

Finanční produkty pro zákazníky nakupující traktory Zetor

Novinkou letošního podzimu je financování s nulovým navýšením bez dalších administrativních poplatků. Tato novinka je významnou podporou pro koncové zákazníky, a to s ohledem na pozastavení příjmů dotačních žádostí PGRLF. Pro nákup traktorů Zetor koncovými uživateli má ČSOB Leasing dále připraveny finančně zvýhodněné produkty finanční leasing a zákaznický úvěr - „Zetor Finance Diskont“.

Prodej je dále podpořen produkty „Zetor Finance Service Free“, kdy zákazník při pořízení traktoru formou jednoho z výše uvedených produktů obdrží poukaz na servis a oleje v hodnotě 10 000 korun.

Kromě standardních produktů pojištění traktorů ČSOB Leasing nabízí i možnosti pojištění prodloužené záruky na traktory Zetor, které kryje zejména škody vzniklé opotřebením.

Zetor Finance QUICK Lease - umožňuje klientům při složení 15% akontace rychlé a jednoduché schválení žádosti o financování. To pouze na základě žádosti o financování a identifikačních dokladů zákazníka.

Značka „Zetor Finance“

Zetor Finance je ochranná známka registrována v textové i grafické podobě, vlastněná společností ZETOR TRACTORS a.s. Ta ji propůjčila společnosti ČSOB Leasing k propagaci a prezentaci finančních produktů pro značku Zetor a jeho dealerskou síť v České republice.

Informace o ZETOR TRACTORS a.s.

Pod značkou Zetor se vyrábějí traktory už 65 let. V roce 1946 byly zákazníkům dodány první tři modely Zetor 25 a současně předveden traktor Zetor 15. Od té doby bylo vyrobeno více než 1,2 milionu traktorů, přičemž většina z nich směřovala na export do více než 90 zemí na pěti kontinentech. V roce 2002 vstoupil do společnosti slovenský akcionář HTC holding. Dnes má Zetor zastoupení ve 43 zemích po celém světě a každoročně podepisuje nové kontrakty se zákazníky i na těch nejnáročnějších trzích Evropské unie. Zetor je synonymem pro kvalitní a spolehlivý traktor s dlouhou životností a minimálními náklady na údržbu.

Informace o ČSOB Leasing, a.s.

ČSOB Leasing, a. s., je 100% dceřinou společností Československé obchodní banky, a. s., členem skupiny ČSOB a významné nadnárodní skupiny KBC. Prostřednictvím sítě vlastních poboček poskytuje finanční služby podnikatelům i soukromým osobám v oblasti financování osobních, užitkových a nákladních automobilů, strojů, zařízení, technologií, investičních celků a výpočetní techniky. ČSOB Leasing je držitelem certifikátu jakosti podle normy ISO 9001:2008.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…