ČSOB: Nový program Pomáhej podpoří filantropické aktivity dětí a mládeže

11.02.2013 14:43

ČSOB a Era společně s Nadací VIA vyhlašují nový grantový program Pomáhej, jehož cílem je rozvíjet filantropii dětí a mladých lidí a ocenit tak jejich odvahu a kreativitu.

ČSOB: Nový program Pomáhej podpoří filantropické aktivity dětí a mládeže
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Program je určen pro děti a mladé lidi ve věku od 7 do 26 let, které sbírají finanční prostředky pro dobrou věc. Uspořádat s kamarády benefiční akci jako divadelní představení, koncert, závod, turnaj, módní přehlídku či společný úklid okolí školy, může být zábavou, při které se děti učí pracovat v týmu, přesvědčit okolí, že právě jejich akce je výjimečná a že stojí za to pomáhat, protože ten pocit z dobře odvedené práce je nenahraditelný. Neformální skupiny dětí a mládeže, které se programu zúčastní, mohou získat pobídkový grant zdvojnásobující všechny vybrané dary až do celkové výše 10 000 korun. Tři nejzajímavější projekty dostanou navíc bonus 50 000 korun.

O podporu se projekty v programu Pomáhej mohou ucházet ve dvou kolech. V prvním kole půjde o stručné nápady, tzv. záměry. Ve druhém kole, kam bude vybráno dvacet nejzajímavějších, se podrobně rozpracované projekty utkají znovu. Při hodnocení bude kladen důraz na vlastní iniciativu, kreativitu a dobrovolnickou práci. Uzávěrka pro odevzdání formulářů s popsaným záměrem je 28. února.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…