ČSOB: Podílové fondy Vám pomohou splnit dlouhodobá přání

07.07.2012 16:54

Podílové fondy Vám pomohou splnit dlouhodobá přání a patří do každého portfolia. Zajištěné fondy, specialita ČSOB, přinášejí zpravidla vyšší průměrný výnos a vyšší pravděpodobnost nadstandardního výnosu. Ochraňují kapitál. Umožňují tvorbu portfolií v nichž se kumulují výhody vyšší diverzifikace, vyššího potenciálního výnosu.

ČSOB: Podílové fondy Vám pomohou splnit dlouhodobá přání
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Horizon ČSOB Click Plus 1
Produkt je vhodný jako jeden ze základů portfolia zajištěných fondů pro eurové investory. Výnos, který může dosáhnout až 33 % (5,31 % ročně), je vázán na koš 30 světových akcií s převahou společností zaměřených na telekomunikace, farmacii, energie a služby. Investiční období je 5 let a 6 měsíců a je rozděleno na 5 období. V 1. období fond připíše fixní výnos 5 %, v dalších obdobích se výnos pohybuje v rozmezí 0 % až 7 %. Doporučujeme konzultaci s investičním poradcem nebo bankéřem.

Global Partners ČSOB Click s pamětí 5
Jedna z nejoblíbenějších produktových konstrukcí, s níž mají dosavadní klienti dobré zkušenosti. Pokud se i vy považujete za investora, který kromě zajištění návratnosti investovaného kapitálu hledá i možnost výnosu, který přesahuje výnos nabízený klasickými spořicími produkty, pak jste nalezli „ten pravý“ produkt. Investiční období (5,5 roku) je rozděleno na kratší mezidobí. Výnosový potenciál za celou dobu trvání produktu je od 3 % až do 27 %. Slovo click je anglické a znamená v tomto případě zafixování výnosu za jednotlivá období. Minimální výnos je roven fixnímu výnosu za 1. období, hodnota ve 2. až 5. období se pohybuje v rozmezí 0 % až 6 %, přičemž výnos ve 3. až 5. období nebude nižší než v období předcházejícím. I když je konstrukce produktu již dosti známá, doporučujeme konzultaci s investičním poradcem nebo bankéřem, kteří vám vysvětlí detaily.

Archipel Portfolio Pro August 95
Eurovým investorům nabízíme unikátní produkt - fond fondů, který díky kombinaci akcií, dluhopisů a peněžního trhu v portfoliu fondu aktivně upravuje investiční strategii v závislosti na vývoji světových trhů, čímž se snižuje kolísavost hodnoty investovaného kapitálu. V případě poklesu trhů podniká manažer fondu kroky, které zabraňují poklesu čistého obchodního jmění pod předem stanovenou hranici. Cílem fondu je, aby cena nepoklesla během jednoho roku pod 95 % hodnoty dosažené ke konci července daného roku. Nyní je vhodná příležitost k nákupu, neboť ke konci července bude znovunastavena hraniční hodnota. Zájemci ocení strukturu produktu, která funguje jako svého druhu „brzda“ v čase negativních korekcí. O detailech produktu se laskavě informujte u investičního poradce nebo bankéře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…