ČSOB reaguje na rostoucí zájem o půjčky a přichází s novou akční nabídkou

09.05.2016 13:20

ČSOB reaguje na rostoucí zájem klientů o půjčky, a proto přichází s novou akční nabídkou „Totální refinancování“. Pokud si klient do ČSOB převede půjčky v minimální výši 50 000 Kč a zároveň i platební styk, pak získá úrokovou sazbu ve výši 5,9 %. Díky sloučení půjček a úvěrových produktů dojde ke snížení měsíční splátky a také úspoře na poplatcích a úrocích a zároveň získá klient lepší přehled o svých pravidelných měsíčních výdajích.

ČSOB reaguje na rostoucí zájem o půjčky a přichází s novou akční nabídkou
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Zájem o konsolidaci je v letošním roce rekordní, v prvních třech měsících tohoto roku zájem o refinancování půjček vzrostl několikanásobně a doposud jsme poskytli konsolidace v objemu několika miliard korun. Průměrně si k nám klienti převádějí produkty ve výši přibližně 100 tisíc korun a díky konsolidaci svých půjček ušetřili celkově již několik miliónů korun,“ říká Richard Kotrlík, manažer útvaru Bydlení a úvěry ČSOB.

V případě, že si klient k ČSOB převede od konkurence půjčky alespoň za 50 000 korun a zároveň i platební styk, získá garantovanou sazbu 5,9 %. S touto výhodnou sazbou může klient získat i další peníze navíc. U neúčelové Flexi půjčky pak lze s převodem platebního styku získat sazbu 6,9 % nezávisle na výši půjčky a u Flexi půjčky na bydlení začínají sazby již na 5,9 %.

Navíc od dubna ČSOB poskytuje všechny půjčky jako Flexi. Klient tak bezplatně získá:

• sjednání a vedení půjčky,
• neomezený počet mimořádných splátek a předčasné splacení,
• možnost v průběhu splácení si splátky snížit, zvýšit či odložit,
• možnost vrátit půjčku do 30 dnů.

Refinancovat půjčku je možné velmi jednoduše, rychle a online na webových stránkách (ZDE), kde klient ihned nezávazně zjistí, kolik díky refinancování ušetří. Sloučení půjček je možné také hned při první návštěvě pobočky ČSOB, ve Finančním centru i ve vybraných pobočkách České pošty se Specializovanou bankovní přepážkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…