ČT: Dobré ráno z Karlovy Studánky

14.03.2014 12:05

V pondělí 17. března na ČT2. Začínáme minutu před šestou.

ČT: Dobré ráno z Karlovy Studánky
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

Ostravské Dobré ráno už několikrát oslovilo své diváky z atraktivních míst mimo televizní studio. Nechyběly mezi nimi Dolní oblast Vítkovice nebo předvánoční Jiráskovo náměstí. Tentokrát se parta z Dobrého rána hned v pondělí 17. března chystá vyjet do Jeseníků a navštívit Horské lázně Karlova Studánka. Ve dnech, kdy metropole severu vyhlašuje zhoršenou smogovou situaci, si alespoň zprostředkovaně můžete spolu s Petrem Rajchertem a Terezou Richtrovou připomenout přitažlivý cíl víkendových turistických výprav do míst, kde se o čistotu vzduchu není třeba obávat.

 „Půvabná Karlova Studánka nabízí řadu příležitosti pro léčebné pobyty a mnozí z nás by podobnou rekondici určitě přivítali, tohle téma pochopitelně nebude chybět. Jeseníky jsou oblíbenou oblastí fotografa Jindřicha Štreita, který bude naším hostem a přiveze s sebou své fotografie. V Karlově Studánce se natáčela jedna ze slavných scén komedie S tebou mě baví svět, a tak naším druhým hostem bude herec Pavel Nový, který ve filmu právě na Karlovu Studánku potají dojížděl za svou ženou“, prozradila nám o programu pondělního Dobrého rána  dramaturgyně  Jana Bohušová.

Kromě toho můžeme předem prozradit, že se vydáme k léčebným pramenům, vyzkoušíme některé procedury a budeme o nich mluvit s odborníkem na balneologickou péči. Přijede také psí spřežení, řeč bude o jesenické přírodě a místní specifické architektuře a bude se, pochopitelně, soutěžit. Tentokrát výherce nedostane jen keramický hrníček Dobrého rána. Šťastný vítěz může získat i voucher na pobyt ve zdejších lázních.

Jolanda Pilařová, TS Ostrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…