ČT: Štědrovečerní pohádku Pravý rytíř sledovaly téměř tři miliony diváků

29.12.2016 12:43

První premiérovou vánoční pohádku České televize, štědrovečerní příběh Pravý rytíř, sledovalo od sedmi hodin večer v průměru 2 714 tisíc diváků.

ČT: Štědrovečerní pohádku Pravý rytíř sledovaly téměř tři miliony diváků
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

Pohádku Pravý rytíř režiséra Martina Dolenského, ve kterém se umělecky založený Vincent (Jan Komínek) a jeho otec, vysloužilý rytíř (Lukáš Vaculík), společně vydávají na cestu do světa, vystaví nebezpečí říši víl a musejí osvobodit i krásnou princeznu (Lucie Černá), sledovalo ve vysílání České televize 2 714 000 diváků s podílem na publiku 64, 38 %.

Na premiérový film navázaly v programu České televize ve 20:20 legendární Tři oříšky pro Popelku. Ty včera zhlédlo v průměru 2 560 tisíc diváků (share 55, 36 %).

I další pořady České televize na Štědrý den diváky zaujaly: Pelíšky – 1 611 tisíc diváků, Byl jednou jeden král – 1 414 tisíc diváků, Šíleně smutná princezna – 1 232 tisíc diváků, Tři veteráni – 1 216 tisíc diváků, Nesmrtelná teta – 1 143 tisíc diváků, Zlatovláska – 1 112 tisíc diváků nebo předloňská štědrovečerní pohádka Princezna a písař – 1 003 tisíc diváků. Tu si o Vánocích 2014 pustilo v programu České televize 2 046 tisíc lidí. Loňského Korunního prince pak 2 187 tisíc diváků.

Celkový podíl České televize na publiku v hlavním vysílacím čase tak na Štědrý večer tak činil 62, 65 %.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…