ČT: Víkendový Fed Cup si pustilo 2,5 milionu diváků

19.11.2015 12:28

Rozhodující zápas Fed Cupu sledovalo v průměru 777 tisíc diváků. Po mistrovství světa v hokeji se tak tenis stal pro diváky největší sportovní událostí v letošním roce.

ČT: Víkendový Fed Cup si pustilo 2,5 milionu diváků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Finálové zápasy Fed Cupu, v nichž se proti sobě postavily české a ruské tenistky, zaujaly o víkendu v průměru 601 tisíc diváků, což představovalo téměř dvaadvacetiprocentní podíl na publiku. Rozhodující zápas ve čtyřhře potom v neděli večer sledovalo v průměru 777 tisíc diváků. Kanál ČT sport tak dosáhl v neděli podílu 13,79 %. Oproti minulým letům se zvýšil i celkový zásah přenosů, který se vyšplhal na více jak dva a půl milionu diváků.

Během víkendu dosahovaly stanice České televize celodenního podílu nad 40 %, a to i vlivem speciálního vysílání ČT24. Zpravodajský kanál již od páteční noci informoval živě o tragických událostech ve francouzském hlavním městě. V sobotu pak sledovaly aktuální dění ve světě na ČT24 dva miliony a 800 tisíc diváků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihomoravský kraj: Lidé se můžou zapojit do vedení krajských škol

13:04 Jihomoravský kraj: Lidé se můžou zapojit do vedení krajských škol

Jihomoravský kraj, skrze svou zřizovanou organizaci VIM, vyhlásil sběr nominací do školských rad od …