ČZU: Studujte obor, který opravdu chcete!

19.03.2014 20:20

Do 31. března 2014 je stále otevřená možnost usilovat o studium na Provozně ekonomické fakultě (PEF), Fakultě agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Technické fakultě, Fakultě lesnické a dřevařské (FLD), Fakultě životního prostředí, na Fakultě tropického zemědělství nebo na Institutu vzdělávání a poradenství České zemědělské univerzity v Praze.

ČZU: Studujte obor, který opravdu chcete!
Foto: ČZU
Popisek: ČZU

Nadaným a motivovaným uchazečům o studium bude odpuštěna přijímací zkouška a mohou získat stipendium až 5 000 Kč měsíčně po celý první ročník. Tyto výhody poskytuje ČZU bez rozdílu všem, kdo se umístili na předních místech v předmětových soutěžích, jako jsou matematická, fyzikální či biologická olympiáda, středoškolská odborná činnost a další odborné soutěže garantované MŠMT.

Letošní první ročník navštěvuje devět studentů, kteří využili této nabídky. Jejich rozhodování o výběru školy a oboru kupodivu nabídka zásadní roli nehrála.

Mnozí se o ní dozvěděli, až když podávali přihlášku, všichni však oceňovali, že tato možnost jim zaručil, že se opravdu dostali na obor, který chtěli studovat.

„Celkem náhodně jsem se k této informaci doklikala na stránkách školy a samozřejmě jsem to s radostí uvítala!“ říká Klára Petráčková, která studuje PEF, a Eliška Jiřišťová z FLD doplňuje: „Pro mne ta nabídka byla důležitá, chtěla jsem jít na obor, kam se hlásilo 250 lidí a brali 40.“  

K rychlému přihlášení ke studiu, ale i k doplnění informací o studiu, k vyzkoušení testů nanečisto aj. slouží web www.studuj.czu.cz. Stránky atraktivní formou, přehledně a na jednom místě prezentují ČZU jako kvalitní a moderní vzdělávací instituci, tradiční univerzitu s bohatou historií a jednu z největších vysokých škol v České republice, která vedle perfektního studijního zázemí včetně progresivní vědy a výzkumu nabízí díky unikátnímu univerzitnímu kampusu skvělé místo pro zábavu, sport i navazování nových vztahů a přátelství.

ČZU je třetí největší univerzitou v Praze. Spojuje v sobě stoletou tradici s nejmodernějšími technologiemi, progresivní vědou a výzkumem v oblasti zemědělství, lesnictví, ekologie, technologií a techniky, ale i s ekonomikou a řízením. Moderně vybavené laboratoře se špičkovým zázemím včetně školních podniků umožňují vynikající vzdělávání s možností osobního růstu a zapojení do vědeckých projektů doma i v zahraničí. ČZU zajišťuje kompletní vysokoškolské studium, letní školy, speciální kurzy, univerzitu třetího věku. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…