Canon představil 4 nové modely multifunkčních tiskáren PIXMA

05.02.2013 12:30

Společnost Canon rozšířila svou řadu domácích multifunkčních tiskáren PIXMA MX o čtyři nové modely.

Canon představil 4 nové modely multifunkčních tiskáren PIXMA
Foto: Canon
Popisek: Canon

Jedná se o tiskárny PIXMA MX395, MX455, MX525 a MX925. Všechny novinky nabízejí domácím kancelářím vysokou produktivitu a sofistikovaný software. Představené modely obsahují tiskárnu, skener, fax a automatický podavač dokumentů (ADF).

Skenování a kopírování vícestránkových dokumentů usnadňuje a zrychluje plně integrovaný 30stránkový automatický podavač ADF (Automatic Document Feeder). Ten je dostupný v modelech PIXMA MX395, MX455 a MX525. Zařízení PIXMA MX925 disponuje automatickým podavačem s kapacitou 35 listů. Všechna zařízení řady PIXMA MX nyní mohou využívat volitelné inkoustové kazety XL s vysokou výtěžností. Model PIXMA MX925 je první tiskárnou společnosti Canon, která nabízí volitelný zásobník černého pigmentového inkoustu velikosti XXL. S ním lze vytisknout až jeden tisíc stran A4 bez nutnosti výměny barvy.

Novinkou v rodině kancelářských přístrojů PIXMA MX je tiskový software Canon My Image Garden. Umožňuje snadnou navigaci mezi tiskem a funkcí skenování. Díky vestavěnému rozhraní Wi-Fi, je možné sdílet tiskárny mezi několika osobními počítači v rámci domácnosti nebo malé kanceláře. Modely MX525 a MX925 podporují funkcionalitu PIXMA Cloud Link, která zahrnuje podporu pro Google Cloud Print.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…