Celní správa: Nelegální herna na Liberecku

08.02.2020 16:51

Liberečtí celníci intenzivně kontrolují nelegální hazard v kraji. Přestože důsledně dohlíží na provozování hazardních her, stále se někteří podnikavci snaží obcházet zákon, provozují hazardní hry bez povolení a vyhýbají se placení daní.

Celní správa: Nelegální herna na Liberecku
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

V uplynulém týdnu, 30. 1. 2020, celníci na Liberecku odhalili nelegální hernu v Desné v Jizerských horách. Při kontrole zaměřené do oblasti hazardních her, prováděné hlídkou Celního úřadu pro Liberecký kraj v této provozovně, celníci zjistili, že kontrolovaná osoba porušuje zákon o hazardních hrách, když provozuje hazardní hry, ke kterým nemá udělené povolení nebo která nebyla řádně ohlášena podle tohoto zákona. V průběhu kontroly byly proto zadrženy 3 ks technického herního zařízení v souhrnné hodnotě 300 000 korun.

Za porušení zákona o hazardních hrách mohou celní úřady ve správním řízení provozovateli uložit pokutu až do výše 50 000 000 korun.

V roce 2019 provedli celníci v Libereckém kraji 67 kontrol, při kterých odhalili 12 nelegálních heren a zajistili celkem 41 výherních zařízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…