Červnové bonusy od VZP

05.06.2012 16:32

Na stávající klienty Všeobecné zdravotní pojišťovny čeká v červnu řada mimořádných příspěvků, které mohou získat v rámci programu Zdravá rodina a Zdravý život.

Červnové bonusy od VZP
Foto: Hans Štembera
Popisek: Všeobecná zdravotní pojišťovna

Nezapomínáme ani na nové pojištěnce. Kdo se v červnu k VZP zaregistruje, získá zajímavé bonusy do roku 2013.

Stávajícím klientům nabízí VZP v červnu možnost získat mimořádné příspěvky. Nově registrovaným klientům pak přenese bonusy do roku 2013. Jedná se o mimořádnou akci pro období od 1. června do 30. června 2012.

Zdravá rodina nabízí v červnu dvě bonusové aktivity

Program Zdravá rodina je určen klientům VZP od jejich narození až do 14 let včetně. Pokud již v tomto roce čerpali příspěvek 500 Kč na očkování nebo fixní ortodontické aparátky, mohou teď v červnu získat dalších až 500 Kč, a to na kurz plavání dětí nebo na letní tábor zaměřený na pohybovou aktivitu. Pokud v roce 2012 ještě žádný příspěvek nečerpali, mohou v červnu 2012 získat příspěvek až 1 000 Kč (do výše předložených dokladů), a to i formou kombinace různých příspěvků.

Červnový příspěvek lze čerpat buď na standardně proplácené aktivity (jakékoliv očkování nehrazené z veřejného zdravotního pojištění, kromě očkování aktuálně zařazeného do tzv. voucherového systému, nebo na fixní ortodontické aparátky nehrazené z veřejného zdravotního pojištění) nebo na bonusové „červnové aktivity“ - kurz plavání dětí a příspěvek na letní tábor zaměřený na pohybovou aktivitu.

Pro čerpání příspěvku je nutné předložit účtenku s datem 1. 6. - 30. 6. 2012, a to osobně na libovolné pobočce VZP v době od 1. 6. do 30. 6. 2012.

Kdo se přeregistrujte do 30. června 2012 k VZP, bude v roce 2013 čerpat dvojnásobné příspěvky

Novým klientům do patnácti let, které jejich zákonní zástupci zaregistrují k VZP k 1. 1. 2013 (registrace musí proběhnout do 30. 6. 2012), rezervuje VZP pro rok 2013 příspěvek v rámci programu Zdravá rodina ve dvojnásobné výši.  Ani starší nově registrovaní pojištěnci nepřijdou zkrátka, také jim VZP nabízí rezervaci příspěvku na rok 2013 ve dvojnásobné výši. Pro ně tento příspěvek platí v rámci programu Zdravý život.

Zdravý život pro členy Klubu pevného zdraví

Členové Klubu pevného zdraví, kteří se zapojili do programu Zdravý život, mají v červnu 2012 možnost získat bonusový příspěvek ve výši 500 Kč na celou řadu aktivit, a to bez ohledu na to, zda již tento příspěvek v roce 2012 čerpali, nebo se jej teprve čerpat chystají. Za měsíc červen je možné nechat si vyplatit příspěvek na následující aktivity:

    očkování nehrazené z veřejného zdravotního pojištění a nezařazené do voucherového systému
    cvičení těhotných
    rovnátka nefixní
    ultrazvuk 3D pro těhotné
    vyšetření prostaty
    příspěvek na tlakoměr, glukometr
    ultrazvukové vyšetření prsu
    preventivní kolonoskopické vyšetření
    příspěvek na bílé plomby
    prevence osteoporózy
    příspěvek na přípravky podporující imunitu
    příspěvek na vyšetření spermiogramu
    příspěvek na lázeňskou péči, která není hrazena z veřejného zdravotního pojištění
    příspěvek na hole pro nordic walking

Příspěvek na tyto aktivity obdrží klient na základě účtenky s datem od 1. 6. do 30. 6. 2012. Bonusový příspěvek může získat pouze 1x. Žadatel o bonusový příspěvek musí být při jeho poskytnutí členem Klubu pevného zdraví.

Dvojnásobný příspěvek za získání nového pojištěnce

Pokud přivedete v měsíci červnu nového pojištěnce, který provede registraci k VZP k 1. 1. 2013, můžete získat dvojnásobnou výši příspěvku.

Další informace a podrobnosti o mimořádné červnové akci VZP najdete v rubrice Výhody a příspěvky nebo na přepážkách našich poboček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: VZP

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…