Česká manažerská asociace spolupracuje s Kaizen Institute™, členům nabízí unikátní službu zdarma

31.08.2020 7:34

Ojedinělou příležitost zapojit se do unikátního projektu chystá pro své členy Česká manažerská asociace (ČMA).

Česká manažerská asociace spolupracuje s Kaizen Institute™, členům nabízí unikátní službu zdarma
Foto: Česká manažerská asociace
Popisek: Česká manažerská asociace, logo.

Na podzim zahájí spolupráci s Kaizen Institute™ Czech Republic, tuzemskou pobočkou organizace zaměřené na řízení změn ve firmách. ČMA díky tomu poskytne svým členům zcela zdarma exkluzivní produkt Kaizen Change Management Audit.

Do projektu společnos6 se světovým renomé se mohou zapojit členové ČMA napříč obory podnikání. Získají tak skvělou možnost porovnat mezi sebou firemní kulturu a učit se od sebe navzájem. Pod hlavičkou mezinárodní společnos6 působící v 60 zemích světa se zaměří na Denní Kaizen™ a Leader Kaizen™; audity budou sledovat organizaci týmů, organizaci pracovišť 5S, nejlepší praxi a standardizace SDCA, zlepšování PDCA, učení se vidět, nastavení cílů a vedení i udržitelnost změn v jednotlivých firmách. Projekty zapojených společnosb budou shrnuty a celkové porovnání výsledků Best Prac6ce provedeno koncem roku 2020.

Cílem partnerství České manažerské asociace a Kaizen Ins6tute™ Czech Republic je poskytnout podnikatelům, manažerům a lídrům českých firem a organizací sdružených v ČMA prostor pro vzájemné porovnávání, inspirování a hledání možnosb ke zlepšování. KAIZEN™ je dnes jedním z důležitých pilířů dlouhodobé konkurenční strategie mnoha úspěšných podniků, poskytuje jim konkurenční výhodu a vede k trvalému zlepšování a udržitelnému růstu.

V první řadě se počítá se zapojením členů Elite klubu Moravskoslezského kraje, postupně bude nabídka rozšířena mezi další regionální kluby ČMA. Garantem projektu je předseda Elite klubu MSK Adam Liška, koordinátorem projektový manažer Mira Vlach, audity budou provádět Pavel Kadavý a Jiří Žižka z Kaizen Ins6tute™ Czech Republic.

„Dnes si nemůžeme dovolit pouhé a běžné srovnání na úrovni jedné společnos6 či mezi vícero pobočkami. Musíme vykouknout tzv. out of box a podívat se na to jak to dělají i jinde. Děláme to, co děláme doopravdy nejlépe nebo žijeme v pouhém přesvědčení? To je otázka, na kterou se budeme snažit regulérně odpovědět. Našim cílem bude odbourat magne6smus průměrných společnosb a vyzdvihnout tak příklady dobré praxe a budoucího rozvoje,“ říká Adam Liška.

Program auditu nástrojů kontinuálního zlepšování a připravenos6 na změnu firemní kultury se zaměřuje na práci s týmy v oblasti drobného zlepšování (standardy týmu, reakce při odchylkách) a na podporu zlepšování organizace ze strany managementu (návyky vedoucích, systémy kontroly, mo6vace).

Zájemci o účast na projektu mohou kontaktovat předsedu Elite klubu ČMA Adama Lišku.

Kdo je KAIZEN INSTITUTE CZECH REPUBLIC Kaizen Ins6tute Czech Republic je tuzemskou pobočkou nadnárodní společnos6 Kaizen Institute, která od poloviny 80. let minulého stoleb poskytuje poradenství a vzdělávání zejména v oblas6 KAIZEN™, Lean managementu a kontinuálního vzdělávání. Působí v 60 zemích světa, pracuje s úspěšnými firmami v oborech financí, zemědělství, administrativy, energetiky i výroby. S klienty spolupracuje na tvorbě procesů, které pomáhají zviditelnit problémy a trénuje týmy pro jejich řešení.

Kdo je ELITE KLUB MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ELITE KLUB MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE je jedním z regionálních klubů České manažerské asociace, která sdružuje a propojuje manažery bez ohledu na profesní zaměření. Posláním klubu je rozvíjet firemní kulturu, e6ku a osobnosti manažerů, budovat dlouholeté vztahy, podporovat region ve strategických směrech a podílet se na jeho budoucnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…