Česká pošta: Balíkovna nově umožňuje odesílání zásilek z OX Pointů

10.03.2024 22:08 | Tisková zpráva

Prostřednictvím boxů lze odeslat nebo vyzvednout zásilky Balíkovny bez čekání a bez front. Boxy jsou přístupné 24 hodin 7 dnů v týdnu a zajistí snadný a rychlý výdej na základě kódu pro vyzvednutí. Dobírka se hradí předem online kartou (úhrada dobírky online).

Česká pošta: Balíkovna nově umožňuje odesílání zásilek z OX Pointů
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Ve čtvrtek jsme odstartovali možnost odesílat balíky (Balíkovna a Balíkovna na adresu) z boxů našeho partnera OX Point. Tedy odeslat balík je možné nejen z AlzaBoxů, ale nově i ze všech boxů OX Point. Novinku jistě ocení všichni, kteří pravidelně posílají balíky nebo obchodují na Aukru nebo Vinted,“ uvedl Lukáš Rampas, ředitel Balíkovny.

Postup pro odeslání je stejný jako na AlzaBoxu. Odesílatel si vytiskne štítek, nalepí na balík, štítek načte, otevře se schránka a balík do ní jednoduše vloží. Vybrané boxy OX Point jsou navíc vybaveny tiskárnou adresních štítků, což značně zjednodušuje celkový proces. Odesílatel si štítek pohodlně vytiskne na samotném boxu.

Počet boxů s tiskárnou je v současnosti omezen, protože se funkce testuje. Pokud bude test úspěšný, tak je cílem vybavit tiskárnou všechny boxy OX Point.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…