Česká pošta: Balíkovna spolupracuje s významným klientem Vinted

17.03.2023 19:38 | Tisková zpráva

Balíkovna uzavřela důležitou spolupráci se společností Vinted. Získala tím přístup na největší online obchodní portál pro prodej módního secondhandového zboží v Evropě. Od února se podílí na podání a dodání zásilek společnosti Vinted na dostupných místech Balíkovny po celé České republice.

Česká pošta: Balíkovna spolupracuje s významným klientem Vinted
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Jsme velmi spokojeni se spoluprací. Naším cílem je být stabilním a spolehlivým partnerem pro klienta. Jsme přesvědčeni, že spolupráce bude přínosná a doufáme, že Balíkovna se brzy stane pro mnoho lidí v České republice první volbou při výběru dopravce,“ říká Lenka Kristová, ředitelka Balíkovny.

Díky novému obchodnímu úspěchu Balíkovny se mohou zákazníci Vinted Marketplace těšit na neustále rostoucí výdejní síť, která od 1. 3. přesáhla hranici 7000 dostupných míst po celé České republice.

Anketa

Je v pořádku hrozit blokádami vládních budov?

94%
5%
hlasovalo: 49423 lidí

Vinted Marketplace
Vinted Marketplace je největším online mezinárodním trhem C2C v Evropě věnovaný secondhandové módě, přičemž disponuje rostoucí členskou základnou s více než 80 miliony registrovaných členů na 18 trzích v Evropě a Severní Americe. S posláním, aby se z druhé ruky stala první volba po celém světě, umožňuje lidem prodávat a nakupovat vlastní secondhandové oblečení a předměty běžné spotřeby, což těmto položkám poskytuje druhý nebo dokonce třetí život.

Vinted Go
Vinted Go byl spuštěn v roce 2022 se zaměřením na vývoj produktů a řešení pro zajištění plynulejší dopravy a dodávky v celé Evropě. Vinted Go spojil více než 40 dopravců a více než 200 000 PUDO bodů v celé Evropě na podporu dodávání milionů zásilek ročně.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…