Česká pošta: Klienti si mohou na přepážkách jednorázově změnit platby služby SIPO

15.10.2021 20:29 | Tisková zpráva

Česká pošta je sdružovatelem a zprostředkovatelem pravidelných plateb domácností směrem k poskytovatelům služeb prostřednictvím služby SIPO. Může se jednat o platby např. rozhlasu, televizi nebo poskytovatelům energií.

Česká pošta:  Klienti si mohou na přepážkách jednorázově změnit platby služby SIPO
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Služba SIPO nabízí hotovostním plátcům možnost úhrady jen vybraných plateb. Ty, které zákazník nechce uhradit, lze za poplatek pět korun vyjmout z „Dokladu SIPO Hotovost“ na jakékoliv poště. V případě bezhotovostního plátce SIPO není možné jednotlivé platby vyjmout a o vyjmutí je nutné požádat poskytovatele služby, tedy např. poskytovatele energií.

Rádi bychom upozornili naše zákazníky, že v případě kompletního zrušení služby SIPO dojde k přerušení kontinuity plateb, které jsou na doklad SIPO navázány, tedy např. zmíněné rozhlasové a televizní poplatky, jejichž platba je stanovena Zákonem o rozhlasových a televizních poplatcích.

Ohledně případných změn poskytovatele energie je potřeba se obrátit na konkrétního poskytovatele těchto energií.

Česká pošta je pouze zprostředkovatelem plateb a za případné dopady uhrazení nebo neuhrazení plateb nenese zodpovědnost.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…