Česká pošta: Předběžné tržní konzultace k plánované nové službě Balíkomaty

18.01.2021 10:06

Česká pošta plánuje rozšířit poskytování svých služeb o automatizovaná zařízení na příjem a výdej zásilek České pošty a ostatních dopravců, tzv. Balíkomaty. Zařízení s kapacitou 40 – 150 schránek pro balíkové zásilky budou rozmístěna po celém území ČR, na pobočkách České pošty i mimo tyto provozovny.

Česká pošta: Předběžné tržní konzultace k plánované nové službě Balíkomaty
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Podmínkou umístění bude provoz v non-stop režimu, který umožní výdej, podání a úhradu zásilek či poukázek. Česká pošta nyní hledá strategického partnera, se kterým by celý projekt realizovala. Jedná se o formu předběžných tržních konzultací, díky nimž Česká pošta shromažďuje informace o možnostech trhu.

Úkolem právě probíhající analytické části projektu je mimo jiné vyhodnocení potřebných nákladů a související ekonomické výhodnosti celého záměru. Po vyhodnocení předběžných tržních konzultací bude probíhat finální výběr strategického partnera. Česká pošta v první fázi počítá s přibližně 300 výdejními boxy, které budou umístěné na poštách. Postupně zde bude umístěno celkem 1000 boxů. S dalšími 1500 boxy se počítá pro provoz mimo provozovny České pošty.

Případní zájemci o účast v těchto tržních konzultacích a zaslání Specifikace pro cenový průzkum mohou do 31. ledna 2020 kontaktovat Mgr. Jana Mlčáka na mailové adrese mlcak.jan@cpost.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…