Česká pošta rozšiřuje možnosti služby Pohlednice On-line

29.06.2016 21:10

Česká pošta rozšířila možnosti posílání Pohlednice Online. Kromě dosavadní mobilní aplikace pro systémy iOs a Android mohou od poloviny června zákazníci posílat své fotografie ve formě klasické papírové pohlednice také přímo z počítače prostřednictvím nových webových stránek www.pohledniceonline.cz.

Česká pošta rozšiřuje možnosti služby Pohlednice On-line
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Mobilní aplikaci Pohlednice Online si od června 2015, kdy byl spuštěný ostrý provoz, stáhlo do svých chytrých mobilních telefonů přes 32 tisíc klientů. Z aplikace doposud odeslali téměř 140 tisíc pohlednic.

Mobilní aplikace Pohlednice Online je úspěšná a oblíbená služba České pošty. Stále však existuje početná skupina zákazníků, kteří mají obavy z nákupů v mobilní aplikaci, upřednostňují přípravu pohlednice v PC, kde mají uložené své fotografie, případně vlastní telefon s jiným operačním systémem, než iOS či Android.

Abychom tyto zákazníky oslovili, připravili jsme na letošní letní sezónu novou microsite www.pohledniceonline.cz, která kromě základních informací o službě nabízí především možnost vytvoření a odeslání pohlednice přímo z webu bez nutnosti instalovat mobilní aplikaci. Webová stránka je zákazníkům k dispozici od poloviny června 2016 v novém moderním designu a je plně responzivní. Umožní tedy komfortní prohlížení i z tabletů a mobilních telefonů.

Nové funkcionality:

  • vytvoření a odeslání pohlednice přímo z webové aplikace
  • složení pohlednice až ze 4 fotek najednou
  • hromadné odeslání pohlednic až 100 adresátů
  • práce s adresami, jejich import a export
  • nákup zvýhodněných voucherů

Ceny pohlednic se podle své velkosti a cílové destinace pohybují od 23 do 44 Kč. Výhodou je, že je možné je odesílat online odkudkoli na světě. Česká pošta je vytiskne v ČR na kvalitní pohlednicový papír a zajistí její doručení opět kdekoliv doma i v zahraničí. Vítaným benefitem je především rychlá doba doručení při odesílání pohlednic ze zahraničí na adresáty v ČR. Pohlednice je po svém online odeslání z mobilu nebo počítače vytištěna v ČR hned následující pracovní den po platbě a obratem předána k doručení adresátům.

Součástí představení rozšířených služeb Pohlednice Online je prázdninová marketingová kampaň. Od konce června bude např. na Pohlednici Online upozorňovat velkoplošný polep v přestupním tubusu pražského metra mezi trasami linek A a C ve stanici Muzeum. Jako součástí kampaně v metru je připraven také netradiční polep výstupních eskalátorů na Můstku směr Václavské náměstí.

O vouchery na bezplatné zaslání pohlednic bude možné soutěžit na Facebooku České pošty. Pro návštěvníky zoologických zahrad Dvůr Králové, Ostrava, Olomouc, Ústí nad Labem, Děčín, Liberec a Brno připravila Česká pošta interaktivní tematické  fotostojany.

S reklamou na službu se setkají i turisté na Letišti Václava Havla nebo cestující v palubním časopise ČSA.  Doplňkovou formou kampaně je i pohlednicová soutěž Léto s Pohlednicí Online, která probíhá rovněž na webu www.pohledniceonline.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…