Česká pošta ve spolupráci se Sazkou otvírá 1500 nových Balíkoven

03.11.2020 17:05

Česká pošta na vánoční špičku otevírá 1500 nových externích výdejen, které zákazníkům nově přinášejí možnost vyzvednout si balíkové zásilky i mimo klasické pobočky. Takový nárůst výdejních míst umožňuje nově spolupráce se společností Sazka.

Česká pošta ve spolupráci se Sazkou otvírá 1500 nových Balíkoven
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Česká pošta tímto krokem skokově posiluje své postavení na balíkovém trhu, reaguje na potřeby klientů a umožňuje vyzvednutí zásilky prakticky kdekoliv. Síť Balíkoven nyní reprezentuje 2000 míst, které nabízejí vysoký standard obsluhy, možnost platby kartou a dostatečnou skladovou kapacitu pro zvládnutí vánočního provozu. Ve spojení s logistickým zázemím České pošty je síť Balíkoven jedinečným produktem v oblasti zásilek, které si klienti vyzvedávají tam, kde si je nechali uložit.

„Sazka opět rozšiřuje svou nabídku neloterních služeb, kterou oceňují nejen naši zákazníci, ale také provozovatelé loterních terminálů. Neloterní služby, jako je například dobíjení mobilních telefonů, platby složenek a faktur nebo vyzvedávání zásilek jsou klíčové pro obslužnost zejména menších měst a obcí. Nová spolupráce s Českou poštou je jejich přirozeným a žádaným rozšířením,“ uvádí Jan Schmiedhammer, ředitel neloterních služeb Sazky.

„Spolupráce se Sazkou a rozšíření sítě přináší České poště dvě zásadní výhody. Budeme našim klientům ještě blíže, než tomu bylo dosud, a zvýšený zájem o balíkové služby České pošty rozprostřeme do širší sítě poboček. Dnes, kdy se zavírají obchody a nikdo neví, co bude, je přeprava a jistota doručení balíků zejména z internetových obchodů zásadní potřebou pro občany naší země. Česká pošta garantuje její kvalitní zajištění a potřeby zákazníků v České republice je připravena stoprocentně pokrýt,“ říká ředitelka Balíkovny Jana Sedláková.

Seznam všech Balíkoven je k dispozici na webu ZDE. Zároveň mají zákazníci možnost si při nákupu na e-shopech zvolit jako výdejní místo právě jednu z Balíkoven. Letošní Vánoce budou z pohledu přepravy balíků rekordní i kvůli covidové situaci. Česká pošta zvládla na jedničku krizové období již na jaře, je na tuto situaci připravena i v předvánočním provozu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…