Česká spořitelna získala prestižní ocenění Banka roku

28.11.2014 19:23

Již osmé prvenství v soutěži časopisu The Banker z mediální skupiny Financial Times si na své konto může připsat Česká spořitelna.

Česká spořitelna získala prestižní ocenění Banka roku
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Bankou roku pro Českou republiku ji zvolila odborná porota složená z generálních ředitelů a vedoucích pracovníků britských firem spolu s redaktory měsíčníku.  Ocenění se udílelo již patnáctým rokem na slavnostním večeru v Londýně.

„Být nejlepší bankou v zemi,  a to opakovaně, je pro nás vyznamenáním. Pro naše retailové a firemní klienty je toto ocenění potvrzením, že umí rozpoznat opravdovou kvalitu, inovativnost a důvěryhodnost. Titul Banka roku patří všem mým kolegyním  a kolegům za to, že své stodevadesátileté výročí oslaví banka ve skvělé kondici,“ řekl k ocenění Pavel Kysilka, předseda představenstva České spořitelny.

Česká spořitelna získala titul Banka roku za Českou republiku již v letech 2003, 2004, 2005, 2008-2010 a 2012.

Časopis The Banker vychází od roku 1926 a své čtenáře má ve více než 180 zemích světa. V odborných kruzích je považován za respektovaný zdroj informací o bankovním sektoru a jím vydávané žebříčky jsou uznávaným měřítkem úspěchu.  Celosvětově sleduje finanční stabilitu a zdraví více než 4 000 bank.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…