Česká televize: Svět pod hlavou s Trpaslíkem odstartovaly s víc než milionem diváků

03.01.2017 21:50

První díl nového seriálu Svět pod hlavou, s Václavem Neužilem a Ivanem Trojanem v hlavních rolích, přilákal včera večer k obrazovkám přes 1,6 milionu diváků. Následně uvedený zahajovací díl komediálního seriálu Trpaslík, který si jako první pořad České televize odbyl svoji premiéru na internetu, rovněž pokořil milionovou hranici. Vidělo jej 1,2 milionu lidí.

Česká televize: Svět pod hlavou s Trpaslíkem odstartovaly s víc než milionem diváků
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

Úvodní díl desetidílné kriminální série, který policistu Filipa Marvana vinou autonehody vrací do počátku osmdesátých let, do týmu tamní kriminálky, sledovalo téměř 37 % diváků u televizních obrazovek. Minisérie režisérů Marka Najbrta a Radima Špačka zaujala zejména muže ve věku 45-59 let.

Rozsáhlé publikum zhlédlo také úvodní díl komediálního seriálu Trpaslík. Pustilo si jej celkem 1,2 milionu lidí při podílu na publiku přesahujícím 28 %. Ještě před prvním uvedení v televizi jej ale mohli diváci v premiéře zhlédnout na internetu České televize. Tuto příležitost si během tří dní nenechalo ujít téměř 33 000 diváků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…