Česká televize odvysílá letošní zimní paralympijské hry v dosud největším rozsahu

05.03.2022 21:23 | Tisková zpráva

Dlouhodobou podporu handicapovaných sportovců posílila Česká televize podpisem prodloužení společné smlouvy s Českým paralympijským výborem.

Česká televize odvysílá letošní zimní paralympijské hry v dosud největším rozsahu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

V roli generálního mediálního partnera uvede z XIII. zimních paralympijských her více než dvacet přímých přenosů. Prvním živým přenosem bylo slavnostní zahájení her, ČT sport jej odvysílala včera, komentovali  ho sportovní komentátor Miroslav Langer a mistryně světa a dvojnásobná paralympijská medailistka Anna Pešková.

Česká televize uvede letošní paralympijské hry v dosud největším rozsahu. Rekordní počet třiadvaceti přenosů zprostředkuje na programech ČT sport a ČT3 starty všech českých reprezentantů v Pekingu. Nabídnou tak živě zápasy týmu para hokejistů i vystoupení všech čtyř českých lyžařů.

Na místě má Česká televize také svůj štáb, který sleduje aktuální dění. Diváci se tak mohou těšit každý den na shrnující pětačtyřicetiminutový pořad přímo z událostí her. Moderace ve studiu se ujme Veronika Macková a Jakub Bažant, v roli hostů se představí například bývalí reprezentanti Tomáš Kvoch a Zdeněk Šafránek nebo současný trenér Jiří Bříza.

Paralympionici mají šanci na celkem osmasedmdesát sad medailí, a to v celkem šesti sportech – v alpském lyžování, biatlonu, běžeckém lyžování, para hokeji, curlingu na vozíku a ve snowboardu. Olympiáda potrvá deset dní, do neděle 13. března.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …