Česká televize spouští novou aplikaci k extralize ledního hokeje pro HbbTV

25.09.2020 14:21

Česká televize rozšiřuje nabídku služeb pro televizory připojené k internetu. Dnes spustila novou aplikaci k extralize ledního hokeje. Hybridní aplikace Tipsport Extraliga disponuje mnoha funkcemi, fanoušci hokeje ocení aktuální informace k právě vysílaným přenosům, soupisky hráčů, jejich profily včetně fotek i statistiky, související s jednotlivými zápasy.

Česká televize spouští novou aplikaci k extralize ledního hokeje pro HbbTV
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

Nově spuštěná aplikace funguje ve dvou režimech, buď jako podrobná verze vyplňující celou obrazovku nebo jako pomocník při sledování aktuálního televizního vysílání, kdy v pravém dolním rohu ukazuje průběžné výsledky ze všech zápasů kola.

Tipsport Extraliga nabízí podrobné informace o jednotlivých hráčích i o každém zápase nejvyšší hokejové soutěže, zejména online data o průběhu utkání – o počtu střel na branku, zblokovaných střelách, o vhazování a jeho úspěšnosti i o trestných minutách. Divák má k dispozici také kompletní přehled všech kol a celou řadu dlouhodobých statistik – soupisky, kanadské bodování, pořadí střelců a nahrávačů, statistiky brankářů apod.

Česká televize poskytuje služby hybridního vysílání od května 2012, měsíčně je využívá více než půl milionu diváků. Na platformě HbbTV nabízí například přístup k archivu, předpovědi počasí, průvodce programem i oblíbenou aplikaci Panorama.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…