Česká zemědělská univerzita pořádá Miss Agro

14.02.2016 11:24

Dne 13. února 2016 oficiálně odstartoval náborovou kampaní 18. ročník soutěže Miss Agro 2016. Celá soutěž prošla pro letošní ročník řadou změn. Hlavní novinkou je kompletní změna identity akce včetně nového webu a nového loga.

Česká zemědělská univerzita pořádá Miss Agro
Foto: ČZU
Popisek: ČZU

Web www.missagro.cz nyní nabízí jednodušší a přehlednější vzhled s aktuálními novinkami ze světa příprav a zákulisí akce. Poprvé je pro dívky připraven online přihlašovací formulář pro účast v soutěži. Stránky také nabízí nově zpracovanou historii festivalu, kde lze nalézt informace o nedávno minulých,ale i prvních ročnících a začátcích Miss Agro. Nové webové stránky doplňuje nové logo festivalu.Jednoduché linie v barvách univerzity charakterizuje korunka složená ze začátečních písmen názvu Miss Agro. Za novými webovými stránkami a logem festivalu stojí grafický tým Univerzitních novin ČZU iZUN.eu.

Kromě výše zmíněných změn je další zásadní novinkou navázání spolupráce s Nadání a dovednosti o.p.s. a finalistkou České Miss 2014 Veronikou Kašákovou, která se stala patronkou Miss Agro 2016.

„Velice si ceníme možnosti stát se partnerem Miss Agro, a být tak u cesty mladých studentek při cestě za jejich snem stát se královnou krásy, stejně tak jako doprovázíme mladé lidi z dětských domovů za jejich vysněným povoláním. Průnikem je také studium na vysoké škole, kam i my směřujeme naše klienty. A kdo ví, třeba bude brzy i některá studentka pocházející z dětského domova stát na podiu Miss Agro a soutěžit o titul královny univerzity,“ říká ke spolupráci projektová manažerka Nadání a dovednosti o.p.s. Lucie Mairychová. Více o spolupráci je možné nalézt zde. Výběr deseti přihlášených finalistek Miss Agro 2016 proběhne 17. 3. 2016 v Kruhové hale ČZU. Hlavní den festivalu se uskuteční 10. 5. 2016, podrobný program bude představen v následujících týdnech.

Akci pořádá studentská organizace ČZU MEDIA z.s., mimo jiné provozovatel webového portálu http://www.iZUN.eu, ve spolupráci se studentskou organizací ČZU:Go! z.s. Soutěž Miss Agro 2016 Miss Agro je jediná oficiální soutěž krásy České zemědělské univerzity v Praze. První ročník soutěže proběhl v roce 1999. Od prvního ročníku prošla soutěž velkým vývojem až k dnešní podobě jednoho z největších open air festivalů v Praze. Kromě soutěže krásy je akce spojena s hudebním festivalem. 

Miss Agro se koná v areálu České zemědělské univerzity v Praze v městské části Praha 6 - Suchdol. Česká zemědělská univerzita v Praze ČZU je třetí největší univerzitou v Praze. Spojuje v sobě stoletou tradici s nejmodernějšími technologiemi, progresivní vědou a výzkumem v oblasti zemědělství, lesnictví, ekologie, technologií a techniky, ale i s ekonomikou a řízením. Moderně vybavené laboratoře se špičkovým zázemím včetně školních podniků umožňují vynikající vzdělávání s možností osobního růstu a zapojení do vědeckých projektů doma i v zahraničí. ČZU zajišťuje kompletní vysokoškolské studium, letní školy, speciální kurzy, univerzitu třetího věku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…