České aerolinie zavádějí pět nových cenových balíčků a pravidelné linky na Island, do Aarhusu, Lisabonu a Verony

07.12.2016 10:02

Pět nových cenových a produktových balíčků na principu tzv. Branded Fares uvádějí České aerolinie do prodeje od 1. prosince 2016. Sjednocují také zavazadlovou politiku a zvyšují v cestovní třídě Economy váhový limit u zapsaných zavazadel z 15 na 23 kg na všech linkách provozovaných ČSA.

České aerolinie zavádějí pět nových cenových balíčků a pravidelné linky na Island, do Aarhusu, Lisabonu a Verony
Foto: ČSA
Popisek: ČSA

Díky novým balíčkům budeme schopni nabídnout levnou letenku a současně dražší, s naším nejlepším produktem, v každém okamžiku prodeje až do úplného vyprodání kapacity letadla.

V letní sezóně 2017 budou ČSA provozovat nové pravidelné spoje do Aarhusu, Lisabonu, Verony a na Island. Kromě toho budou vypravovat sezónní linky do Bilbaa, Porta a Rijádu, ale také do Bejrútu, Pisy či na Maltu, na kterých navýší počet letů a rozšíří období provozu. Další frekvence přidají ČSA také na linkách do Birminghamu, Madridu, Göteborgu, Stockholmu nebo Záhřebu. V letní sezóně 2017 budou ČSA provozovat celkem 50 pravidelných linek do 25 zemí. Prodej letenek na nové i obnovené spoje ČSA zahájí společně se spuštěním nových cenových balíčků, od 1. prosince 2016.

TRANSPARENTNÍ ZOBRAZENÍ SLUŽEB A HODNOTY BALÍČKŮ, PEVNÝ ROZDÍL V CENĚ MEZI NIMI

Zavedením Branded Fares ČSA reagují na trendy v letecké dopravě v Evropě i preference klientů. Nově se zákazníkům při nákupu letenky přehledně zobrazí všechny služby zahrnuté v ceně letenky a zvýrazní se rozdíly mezi jednotlivými balíčky. Zákazníci se díky tomu budou v nabídce letenek lépe orientovat, vybírat a platit pouze za služby, které skutečně požadují. V rámci Branded Fares lze lépe kombinovat služby zahrnuté v ceně letenky s doplňkovými a vytvořit si tak vlastní balíček dle aktuálních potřeb.

„Díky nové formě zobrazení, kterou Branded Fares umožňují, zákazníkovi nabídneme vždy levnou letenku a přehledně zobrazíme výhodnost cenového rozdílu vůči jinému balíčku. V konečném důsledku zákazník získá jistotu, že kupuje to, co využije,“ vysvětluje Jozef Sinčák, předseda představenstva Českých aerolinií a dodává: „S nabídkou balíčku LITE se budeme ucházet o přední příčky v cenových vyhledávačích a srovnávačích levných letenek.“

Další výhodou nových cenových balíčků typu Branded Fares je jejich jednotný vzhled a přehledné zobrazování ve všech distribučních systémech, lepší dostupnost všem typům zákazníků v přímých i nepřímých prodejních kanálech.

BALÍČEK LITE NOVĚ DOSTUPNÝ NA VŠECH KRÁTKÝCH LINKÁCH ČSA

Zákazníci, kteří hledají nejlepší cenovou nabídku, si nově budou moci zakoupit nejlevnější letenky v cenovém balíčku LITE, který zahrnuje pouze přepravu cestujícího s příručním zavazadlem z bodu A do bodu B, na všechny pravidelné linky ČSA kromě dálkových spojů do Rijádu a Soulu.

VÝBĚR CENOVÉHO BALÍČKU ZCELA DLE POTŘEB ZÁKAZNÍKA

Pro zákazníky, kteří hledají optimální poměr cena-rozsah služeb, je ideální volbou cenový balíček PLUS. Ve srovnání s balíčkem LITE zahrnuje v ceně letenky navíc přepravu 1 kusu zapsaného zavazadla a výběr sedadla s předstihem. Rozdíl v cenové hladině mezi balíčky PLUS a LITE je 20 euro za úsek.

Konečně zákazníkům preferujícím flexibilitu a další služby v ceně letenky je určen nový cenový balíček FLEX. Ve srovnání s balíčkem PLUS umožňuje navíc bezplatnou změnu rezervace na jiné datum odletu či návratu, možnost zrušení letenky za poplatek 60 euro za úsek, službu SkyPriority (prioritní přístup k přepážkám odbavení, bezpečnostní kontroly či nástupu do letadla), přepravu 1 kusu sportovního vybavení (golf nebo lyže) s maximální váhou 15 kg, jakož i lehké občerstvení během letu v ceně letenky. Cenový rozdíl letenek v balíčku FLEX a PLUS je 40 euro za úsek.

V cestovní třídě Business ČSA nově zavedly cenově výhodnější balíček BUSINESS LITE určený všem cestujícím, kteří si chtějí dopřát komplexní služby prémiového cestování, ale nepožadují časovou flexibilitu v termínech odletu a návratu.

NOVĚ 23 MÍSTO 15 KG U VŠECH ZAPSANÝCH ZAVAZADEL V TŘÍDĚ ECONOMY

S platností od 1. prosince 2016 České aerolinie sjednocují váhovou politiku v cestovní třídě Economy a zvyšují váhový limit u zapsaných zavazadel z 15 na 23 kg na všech linkách provozovaných ČSA, a to i zpětně u letenek zakoupených před uvedeným termínem a proletem po 1. prosinci 2016. Váhový limit z 15 na 23 kg se zvyšuje také u zpoplatněných nebo dodatečně zakoupených zapsaných zavazadel.

VÍCE VÝHOD PRO ČLENY VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU OK PLUS

České aerolinie si váží svých věrných zákazníků. Proto budou na všech letech provozovaných ČSA nově servírovat kompletní Business Menu všem držitelům stříbrných, zlatých a platinových karet OK Plus se zakoupenou OK letenkou v balíčku ECONOMY FLEX. Podmínkou je, aby členové OK Plus měli číslo věrnostního programu OK Plus vloženo v rezervaci minimálně 24 hodin před odletem. Vložit číslo věrnostního programu OK Plus do existující rezervace lze nově online na webových stránkách ČSA, prostřednictvím aplikace „MOJE REZERVACE“.

Kromě toho si držitelé stříbrné, zlaté a platinové karty OK Plus mohou bezplatně odbavit druhý kus zapsaného zavazadla o váze 23 kg.

V LÉTĚ 2017 S ČSA NOVĚ DO AARHUSU, LISABONU, VERONY A NA ISLAND

V letní sezóně 2017 zahájí České aerolinie provoz na nových pravidelných linkách do:

  • Aarhusu (4x týdně / PO, ČT, PA, NE / ATR72),
  • Lisabonu (4x týdně / PO, ST, PA, NE / A319),
  • Keflavíku (2x týdně / PO + ČT / A319) a
  • Verony (4x týdně / UT, ST, ČT, SO / ATR72).

Kromě toho ČSA obnoví provoz na pravidelných sezónních linkách do Bilbaa (2x týdně), Porta (3x týdně), Rijádu (2x týdně), Skopje (3x týdně), ale také do Bejrútu, na Maltu a do Pisy. Do Bejrútu a na Maltu rozšíří období provozu a navýší počet letů, do Bejrútu až na celkem 5x týdně, na Maltu až na celkem 3x týdně. Linka ČSA do Pisy bude nově v provozu po celou letní sezónu a vyšším počtem frekvencí, celkem 4x týdně.

Více letů v nadcházející letní sezóně přidají ČSA na linkách do Birminghamu (+2, nově denně), Göteborgu (+3, až 2x denně, 1x přímo letadly ATR, 1x přes Hamburk letadly Airbus A319), Madridu (+1, nově denně), Nice (+1, nově až denní spojení), Oděsy (+1, celkem 4x týdně), Petrohradu (+1, nově denně), Říma (2x denně ve spolupráci s naším code-sharovým partnerem, společností Alitalia), Stockholmu (+2, nově denně) a Záhřebu (+3, nově až denní spojení).

V letní sezóně 2017 budou ČSA provozovat celkem 50 pravidelných linek do 25 zemí. Prodej letenek na nové i obnovené spoje ČSA zahájí společně se spuštěním nových cenových balíčků, tj. od 1. prosince 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…