České dráhy: Jeďte na pražské letiště vlakem

13.01.2019 9:27

Pojeďte na Letiště Václava Havla Praha vlakem, s výhodnou jízdenkou VLAK+ letiště s prodlouženou platností.

České dráhy: Jeďte na pražské letiště vlakem
Foto: red
Popisek: ČD - logo

S jízdenkou VLAK+ letiště vás odvezeme pohodlně až na letiště a po návratu ze zahraničí i zpět domů, a to za zvýhodněnou cenu (sleva 25 % ze zpáteční jízdenky). Stačí si zakoupit zpáteční jízdenku VLAK+ letiště 2. třídy do cílové stanice Praha letiště/Airport (BUS) a ve stanici Praha hl. n. přestoupit na autobusovou linku Airport Express (AE). Za pouhou půlhodinu se ocitnete přímo na letišti před Terminály 1 a 2.

Jízdenku na vlak rozhodně nevyhazujte. Pokud si ji totiž po vašem příletu ze zahraničí necháte orazítkovat datumovým razítkem ČD na kterékoliv informační přepážce Letiště Praha nebo v turistických informačních centrech Pražské informační služby (Prague City Tourism, příletové terminály T1 a T2), budete na ni moci cestovat zpět domů linkou Airport Express a dále vlakem do stanice uvedené na jízdence jako nástupní.

Autobusová linka AE jezdí denně v pravidelném intervalu 30 minut. V letním období je interval mezi spoji zkrácen. Ve směru na Letiště Václava Havla Praha lze tento spoj využít od 6:30 do 22:00 hodin, v opačném směru pak od 5:30 do 21:00 hodin. Navíc je zaveden ranní spoj na letiště v 5:30 hod. Na linku jsou nasazovány převážně nízkopodlažní autobusy zajišťující snadný nástup a dostatečný prostor pro uložení zavazadel.

Upozorňujeme cestující, že z důvodu nepředvídatelné dopravní situace na trase linky Airport Express může docházet k prodloužení jízdní doby. Proto je vhodné volit návazné spoje s odpovídající časovou rezervou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…