České dráhy: Jeďte na pražské letiště vlakem

13.01.2019 9:27

Pojeďte na Letiště Václava Havla Praha vlakem, s výhodnou jízdenkou VLAK+ letiště s prodlouženou platností.

České dráhy: Jeďte na pražské letiště vlakem
Foto: red
Popisek: ČD - logo

S jízdenkou VLAK+ letiště vás odvezeme pohodlně až na letiště a po návratu ze zahraničí i zpět domů, a to za zvýhodněnou cenu (sleva 25 % ze zpáteční jízdenky). Stačí si zakoupit zpáteční jízdenku VLAK+ letiště 2. třídy do cílové stanice Praha letiště/Airport (BUS) a ve stanici Praha hl. n. přestoupit na autobusovou linku Airport Express (AE). Za pouhou půlhodinu se ocitnete přímo na letišti před Terminály 1 a 2.

Jízdenku na vlak rozhodně nevyhazujte. Pokud si ji totiž po vašem příletu ze zahraničí necháte orazítkovat datumovým razítkem ČD na kterékoliv informační přepážce Letiště Praha nebo v turistických informačních centrech Pražské informační služby (Prague City Tourism, příletové terminály T1 a T2), budete na ni moci cestovat zpět domů linkou Airport Express a dále vlakem do stanice uvedené na jízdence jako nástupní.

Autobusová linka AE jezdí denně v pravidelném intervalu 30 minut. V letním období je interval mezi spoji zkrácen. Ve směru na Letiště Václava Havla Praha lze tento spoj využít od 6:30 do 22:00 hodin, v opačném směru pak od 5:30 do 21:00 hodin. Navíc je zaveden ranní spoj na letiště v 5:30 hod. Na linku jsou nasazovány převážně nízkopodlažní autobusy zajišťující snadný nástup a dostatečný prostor pro uložení zavazadel.

Upozorňujeme cestující, že z důvodu nepředvídatelné dopravní situace na trase linky Airport Express může docházet k prodloužení jízdní doby. Proto je vhodné volit návazné spoje s odpovídající časovou rezervou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká televize odvysílá  v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

13:21 Česká televize odvysílá v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

Všech 64 utkání právě startujícího mistrovství světa v ledním hokeji odvysílá Česká televize živě. P…