České dráhy: Otevřené vyhlídkové vozy „Dakar“ nabídnou jízdy do Lipna nad Vltavou

07.07.2017 21:48

V neděli 9. července České dráhy poprvé vypraví zvláštní vlaky s otevřeným vyhlídkovým vozem "Dakar". Cestujícím nabídnou možnost prohlédnout si přírodu v okolí železniční tratě Rybník – Lipno nad Vltavou. Vyhlídkové vlaky pojedou každou středu, neděli a ve státní svátky až do 23. srpna.

České dráhy: Otevřené vyhlídkové vozy „Dakar“ nabídnou jízdy do Lipna nad Vltavou
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Vyhlídkovou jízdu lze spojit s návštěvou kláštera ve Vyšším Brodu, tajuplného hradu plného gryfů na Rožmberku, Čertovy Stěny nebo Lipna nad Vltavou. Vlak vyjíždí z Českých Budějovic v 7:18, do Vyššího Brodu klášter přijede v 9:37 a po celý den bude jezdit mezi Lipnem nad Vltavou a Rožmberkem nad Vltavou.

Ve vlacích platí běžný tarif ČD. Pro rodiny s dětmi nebo malé skupiny je vhodná například Skupinová víkendová jízdenka region Jihočeský. Stojí 259 Kč a cestovat na ni můžou dva dospělí a až tři děti do patnácti let. Platí celý den v neděli nebo ve svátek bez omezení v počtu vlaků nebo kilometrů. Pro cestování ve středu je možné použít Celodenní jízdenku region Jihočeský za 179 Kč. Platí celý den až do půlnoci a je možné cestovat vlaky po celém Jihočeském kraji bez omezení počtu najetých kilometrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: V rukou celníků skončila obuv, parfémy, šperky a další zboží

7:23 Celní správa: V rukou celníků skončila obuv, parfémy, šperky a další zboží

Pro podezření z porušení práv duševního vlastnictví zadrželi královéhradečtí celníci v minulých dnec…