České dráhy: V neděli končí letní čas, změna ovlivní vlaky jen minimálně

23.10.2020 7:34

V noci ze soboty 24. na neděli 25. října končí letní čas a hodinové ručičky se ve 3:00 hod. posunou o hodinu zpět. Vzhledem k aktuálním omezením noční dálkové dopravy v souvislosti s epidemií COVID-19 se přechod na středoevropský čas dotkne jen jednoho páru vlaků ČD a jejich zahraničních partnerů, který tou dobou bude na cestě.

České dráhy: V neděli končí letní čas, změna ovlivní vlaky jen minimálně
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Půjde o vlaky nightjet 456 / 457 Vídeň – Břeclav – Bohumín – Berlín a zpět. Oba vlaky počkají na odjezd podle nového času ve stanici Bohumín.

Na regionální vlaky změna času vliv mít nebude, protože v době posunu o hodinu zpět České dráhy žádné takové spoje nevypravují. Nepojedou ani spoje tzv. víkendového nočního rozjezdu ve 2:30 z pražského hlavního nádraží do Středočeského kraje, které jsou v souvislosti s epidemiologickou situací do odvolání zrušeny.

Cestujícím doporučujeme, aby si v neděli 25. října nezapomněli přeřídit hodinky a předešli tak předčasnému příchodu na nádraží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…