České dráhy: Včasné jízdenky do Vídně čeká podzimní zlevnění

27.09.2017 22:34

Podzimní návštěva Vídně komfortním rychlovlakem railjet nebo mezistátním expresem EuroCity bude na podzim výhodnější. České dráhy s rakouským partnerem připravily podzimní zlevnění Včasné jízdenky Evropa do Vídně. Jednosměrnou jízdenku z Prahy do Vídně bude možné zakoupit již od 372 Kč.

České dráhy: Včasné jízdenky do Vídně čeká podzimní zlevnění
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Včasnou jízdenku do Vídně je možné zakoupit pro cestu z různých míst České republiky a ve vhodné stanici přestoupit na některý z 11 dálkových expresů, které spojují Prahu, Pardubice, Brno, Ostravu, Přerov nebo Otrokovice s Vídní. Při cestě je nutné překročit státní hranici vlakem, pro který byla jízdenka vydána. Akční cena bude například z Prahy 372 Kč, z Ostravy 239 Kč a z Brna 186 Kč. Nabídka je časově omezená pro vybrané vlaky a cesty v období od 1. října do 30. listopadu 2017 a její předprodej odstartuje ve čtvrtek 28. září. Počet jízdenek za výhodné ceny je omezen, čím dříve nakoupíte, tím levněji pojedete.

Včasné jízdenky Evropa nabízejí výhodné cestování vlakem po Evropě, především k našim sousedům. V současnosti je lze zakoupit pro cesty z běžných mezinárodních tarifních bodů, což jsou obvykle větší města, do podobných míst po celém Německu, Rakousku, Slovensku a Maďarsku a dále do vybraných míst v Polsku, do slovinské Lublaně, švýcarského Curychu, dánské Kodaně nebo belgického Bruselu a Liége. Například cesta z Prahy do tyrolského Innsbrucku stojí od 505 Kč a z Brna od 771 Kč nebo cena jízdenky z Prahy do severoněmeckého Hamburku začíná na 505 Kč. Pro řadu relací lze zakoupit Včasné jízdenky Evropa také pro komfortní 1. třídu. 

Příklady vybraných destinací s Včasnou jízdenkou Evropa

Praha – Kolín nad Rýnem: od 505 Kč
Praha – Frankfurt nad Mohanem: od 505 Kč
Praha – Mnichov: od 372 Kč
Praha – Salcburk: od 505 Kč
Praha – Budapešť: od 532 Kč
Praha – Košice: od 479 Kč (cena pro nejrychlejší spojení SC Pendolino Košičan)
Praha – Bratislava: od 319 Kč
Praha – Varšava: od 505 Kč

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…