České dráhy: Včasné jízdenky do Vídně čeká podzimní zlevnění

27.09.2017 22:34

Podzimní návštěva Vídně komfortním rychlovlakem railjet nebo mezistátním expresem EuroCity bude na podzim výhodnější. České dráhy s rakouským partnerem připravily podzimní zlevnění Včasné jízdenky Evropa do Vídně. Jednosměrnou jízdenku z Prahy do Vídně bude možné zakoupit již od 372 Kč.

České dráhy: Včasné jízdenky do Vídně čeká podzimní zlevnění
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Včasnou jízdenku do Vídně je možné zakoupit pro cestu z různých míst České republiky a ve vhodné stanici přestoupit na některý z 11 dálkových expresů, které spojují Prahu, Pardubice, Brno, Ostravu, Přerov nebo Otrokovice s Vídní. Při cestě je nutné překročit státní hranici vlakem, pro který byla jízdenka vydána. Akční cena bude například z Prahy 372 Kč, z Ostravy 239 Kč a z Brna 186 Kč. Nabídka je časově omezená pro vybrané vlaky a cesty v období od 1. října do 30. listopadu 2017 a její předprodej odstartuje ve čtvrtek 28. září. Počet jízdenek za výhodné ceny je omezen, čím dříve nakoupíte, tím levněji pojedete.

Včasné jízdenky Evropa nabízejí výhodné cestování vlakem po Evropě, především k našim sousedům. V současnosti je lze zakoupit pro cesty z běžných mezinárodních tarifních bodů, což jsou obvykle větší města, do podobných míst po celém Německu, Rakousku, Slovensku a Maďarsku a dále do vybraných míst v Polsku, do slovinské Lublaně, švýcarského Curychu, dánské Kodaně nebo belgického Bruselu a Liége. Například cesta z Prahy do tyrolského Innsbrucku stojí od 505 Kč a z Brna od 771 Kč nebo cena jízdenky z Prahy do severoněmeckého Hamburku začíná na 505 Kč. Pro řadu relací lze zakoupit Včasné jízdenky Evropa také pro komfortní 1. třídu. 

Příklady vybraných destinací s Včasnou jízdenkou Evropa

Praha – Kolín nad Rýnem: od 505 Kč
Praha – Frankfurt nad Mohanem: od 505 Kč
Praha – Mnichov: od 372 Kč
Praha – Salcburk: od 505 Kč
Praha – Budapešť: od 532 Kč
Praha – Košice: od 479 Kč (cena pro nejrychlejší spojení SC Pendolino Košičan)
Praha – Bratislava: od 319 Kč
Praha – Varšava: od 505 Kč

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…