České hvězdy pod tuniským sluncem

21.04.2017 14:43

Marcela Březinová, Sámer Issa, Linda Finková, Elis, Martin France, Markéta Mayerová, to je jen zlomek osobností, které odjedou letos v květnu na pozvání Tuniského národního úřadu pro cestovní ruch obdivovat krásy Tuniska.

České hvězdy pod tuniským sluncem
Foto: Agentura Martin Production
Popisek: Tuniský večer

Na akci „České hvězdy pod tuniským sluncem“ je připravený bohatý program a známé osobnosti se velmi těší nejen na slunce a moře, ale i na historické památky a sportovní vyžití.

Celý program v hotelu Jalta otevřel velvyslanec Tuniské republiky pan Selim Hammami, který přednesl slavnostní řeč. Poté moderátorka Michaela Marková přivítala postupně na podiu zpěvačky Marcelu Březinovou, Lindu Finkovou, Elis a také zpěváky Milana Drobného, Sámera Issu a Martina Franceho.

Místo původně avizovaných interpretů Martina Maxy, kterého čeká v nejbližší době operace ramene a Bohuše Matuše, který se akce v Tunisku nemůže zúčastnit z pracovních důvodů, se akce zúčastní navíc herecká legenda Jiří Krampol s manželkou Hankou a rocková dračice Tanja.

„Já jsem opravdu takový dovolenkový typ, který jen aktivně leží na pláži, aktivně spí a aktivně si užívá nicnedělání. A tohle je šance zažít skvělou dovolenou, vykoupat se v moři a ještě poznat krásnou zemi,“ libovala si zpěvačka Linda Finková.

Volna a odpočinku od muziky se nemůže dočkat i mladá zpěvačka Eliška Mrázová. „Máme naprosto úžasně sestavený program. Poznáme a zažijeme toho v Tunisu opravdu hodně, od památek, přes koupání a vodní sporty až po nakupování. Každý si najde, co ho zajímá a baví,“ řekla Elis.

Zpěvák Milan Drobný se těší, že bude cestovat spolu s kamarádem Krampolem. „Jirka Krampol nemohl dnes na Setkání s Tunisem přijít, nedostal propustku z důchoďáku. Do Tunisu ale určitě s námi odletí a tam si to užijeme,“ vtipkoval Milan Drobný a pokračoval, „na Tunis mám jen ty nejlepší vzpomínky. Byl jsem tam asi před deseti lety a na podobném zájezdě Za tenisem do Tunisu a pamatuji si, že jsem tam ten tenisový turnaj vyhrál. Teď sice tenis hrát nebudeme, ale i tak to bude fajn.“

„Já se těším především na tuniskou kuchyni, tuniské zvyky, tuniské pobřeží, protože mám prostě Afriku velmi ráda“, přiznala zpěvačka Marcela Březinová.

„Po roce se do Tuniska zase velmi rád vracím a těším se tam“ prozradil zpěvák Martin France, který s jinou skupinou V.I.P. hostů a se Sámerem Issou absolvoval tuto cestu už v loňském roce.

Po vyzpovídání interpretů proběhla malá módní přehlídky tuniských šatů, kde se předvedly modelky ze modelingové školy Dominiky Mesárošové, která byla zároveň hlavní hvězdou přehlídky.

Pak už byli všichni přítomní pozváni na klasické tuniské speciality, které pro všechny vytvořil tuniský šéfkuchař, který kvůli tomuto večeru speciálně přiletěl z Tuniska.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…